Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lexus NX 200t F Sport Elite Motorworks: Oranžový vetřelec pro SEMA

Michal Fokt
Diskuze (1)
Tuningová firma 360 Elite Motorworks s podporou Lexusu představila na výstavě SEMA působivou úpravu nového crossoveru NX.

V USA je dobrým zvykem, že automobilky poskytnou "materiál" v podobě automobilů vybraným tuningovým firmám, které pak auta upraví a vystaví na největším světovém autosalonu, zaměřeném na aftermarket, kterým je SEMA v Las Vegas. Výjimkou není ani Lexus, jenž má letos novinky hned dvě, teď se však budeme věnovat té s větším prodejním potenciálem - střednímu SUV NX 200t.

Na SEMA jde v první řadě o to, zaujmout vizuálně, proto si přeplňovaný benzinový dvoulitr ponechal svých původních 175 kW a 349 N.m a úpravce 360 Elite Motorworks se zaměřil na zevnějšek. Možná že by býval stačil už jen ten signální oranžový lak, doplněný o tmavá okna, zadní lampy a černá ližiny, ovšem vůz dostal navíc ještě bodykit od Artisan Spirits, zahrnující přední lip, nové nástavce prahů, zadní difuzor a kontrastní černé nástavce prahů.

Nechybí ani spoiler na pátých dveřích, přídavná denní LED v nárazníku a jednodílná kovaná 21" kola HRE P104, obutá do pneumatik Toyo Proxes T1R Sport. O případných úpravách interiéru se nehovoří, stejně jako o modifikacích podvozku, nelze však přehlédnout, že je vůz asfaltu přece jen o kus blíž, než běžné verze.

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - rimow11
5. 11. 2014 13:48
lexus
:yes: :yes: