Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lexus: Zdarma paket Plus pro modely CT, RX a GS

Jan Mička
Diskuze (4)
Lexus si pro zájemce o modely CT, RX a GS připravil zajímavou nabídku. Zdarma dostanou paket Plus v hodnotě až 150.000 Kč, který zkrášlí a ochrání jejich nové vozy.

Až do konce roku získají noví majitelé těchto modelů akční paket Plus, který doplňuje vysoký standard výbavy vozů Lexus o praktické příslušenství. Součástí balíčku je druhá sada originálních litých disků, zimní pneumatiky, ale také přípravek Lexus ProTect, který ochrání lak, kola a vnitřní textilie. Mimo to dostane každý nový majitel mimořádný finanční bonus. Celková hodnota paketu Plus tak může dosáhnout až 150.000 Kč. Akce platí pro vozy objednané a dodané od 1.8.2013 do 31.12.2013. Nezáleží přitom, pro jakou motorizaci se rozhodnete.

Sadu litých kol se zimními pneumatikami není třeba rozebírat. Pozornost si však zaslouží přípravek Lexus ProTect. Jedná se o prostředek pro ochranu laku karoserie, litých kol a čalounění interiéru, který byl původně vyvíjen Americkým úřadem pro letectví a kosmonautiku NASA. Přípravek na křemíkové bázi přilne k molekulární struktuře laku, čímž jej ochrání před nečistotami a dalšími vnějšími vlivy. Navíc odolá teplotě až 400°C, díky čemuž je prospěšný v ochraně drahých litých disků před usazováním rozžhavených částic brzdového obložení. Ochrana interiéru pak funguje na bázi teflonu. Na čalounění se vytvoří tenký film, z jehož povrchu setřete nečistoty bez zanechání skvrn.




Jan Mička
Diskuze (4)
20. 8. 2013 17:32
Re: Lexus CT - (nejen) designová katastrofa
Děkuji za odkaz a info, na Lexus jsou to skutečně slušné prodeje, ovšem jen na Lexus ;-\
Avatar - rimow11
15. 8. 2013 07:17
lexus ct
krásne auto :yes: :yes: :yes:
14. 8. 2013 22:16
Re: Lexus CT - (nejen) designová katastrofa
Prodeje za 2012 v Evropě: 15.599ks. Takže na Lexus hezká čísla. [odkaz]
14. 8. 2013 15:56
Lexus CT - (nejen) designová katastrofa
Vždycky když se podívám na zadek Lexusu CT, musím se štípnout, abych se ubezpečil, že se mi to nezdá - je opravdu možné, že někdo pustil do výroby takto zmrvený zadek u hatche prémiové značky? Zadní dveře jsou snad o půl metru kratší než ty přední, mají absurdní tvar zadní části okna a na ně navazuje snad kilometr široký C sloupek s hnusně podseklým pomocným okénkem... Prostě neuvěřitelný designový paskvil... A celé to pak korunuje "povinně" hybridní pohon s nevalným výkonem, hroznou variátorovou převodovkou a velmi nekomfortně naladěné odpružení :'-( Co by se muselo stát, aby o tomuto japonci začal vážně uvažovat nějaký Evropan, když si může koupit skvosty jako BMW řady 1, Audi A3 nebo Mercedes třídy A (se širokým výběrem normálních pohonných jednotek a z více karosářských verzí)? Proč o tom všem píšu - podle mého názoru Lexusu CT nepomůže ani pět designových paketů a to ani když jsou nabízeny zdarma... Velice by mě zajímalo, kolik cé-téček třeba za loňský rok Lexus v Evropě prodal....