Limitovaná edice modelů Shell V-Power Lego Collection dorazila na čerpací stanice Shell

Prezentace klienta
Diskuze (10)
Exkluzivně na čerpacích stanicích Shell nyní mohou zákazníci s každým nákupem paliva Shell V-Power Nitro+ a Shell FuelSave získat modely vozů Ferrari a další hrací sady ze speciální série Lego.

Shell představuje Shell V-Power Lego Collection, limitovanou řadu modelů Ferrari a sběratelských stavebnic z kostiček populární stavebnice, jež je nabízena na čerpacích stanicích Shell od dnešního dne. Kolekce symbolizuje ducha technických inovací a výkonu, které obsahuje také každá kapka paliv Shell V-Power Nitro+.

Shell V-Power Lego Collection vznikla ve spolupráci s Ferrari a Lego Group. Představuje celkem sedm nových modelů, jež jistě nadchnou zákazníky tankující na čerpacích stanicích Shell. Limitovaná edice nabízí čtyři legendární vozy Ferrari, cílovou rovinku se stupněm vítězů a minifigurkou mechanika závodního týmu Scuderia Ferrari. Součástí kolekce je také speciální edice cisterny Shell, stejně jako model čerpací stanice z okruhu Fiorano (soukromého testovacího okruhu Ferrari v Maranellu) doplněný o minifigurku vědce.

„Nová edice modelů Shell V-Power Lego Collection navazuje na úspěšnou první sběratelskou kolekci, která byla uvedena na český trh v roce 2013. Doufáme, že i tato série bude inspirovat zákazníky a příznivce automobilového sportu všech generací k tomu, aby si postavili svůj vlastní závodní svět,“ uvedl Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s.

Při natankování minimálně 30 litrů paliva Shell V-Power Nitro+ si mohou zákazníci zakoupit jeden z modelů Lego za 49 Kč, v případě 30 litrů paliva Shell FuelSave za 79 Kč. Jednotlivé typy lze také vyměnit za 890 bodů věrnostního programu Shell ClubSmart.

Limitovaná edice oslavuje společnou vášeň pro výkon, na níž stojí již více než šedesátileté technické partnerství společnosti Shell se závodním týmem Scuderia Ferrari. Shell vyvíjel nové modely a stavebnicové sady s Ferrari a Lego Group déle než půl roku. Modely vozů Ferrari z nové kolekce jsou opět vybaveny malým natahovacím motorem – nejmenším, který společnost Lego Group kdy vyrobila. S tímto motorkem vyvinutým speciálně pro Shell urazí autíčko na jedno natažení vzdálenost delší než dva metry.

Zákazníci mohou nové modely na čerpacích stanicích Shell získat během kampaně trvající od 3. 8. 2015 do 1. 11. 2015 nebo do vyprodání zásob. Více informací o kolekci Shell V-Power Lego Collection naleznete na www.shell.cz.

Prezentace klienta
Diskuze (10)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - Bully_
6. 8. 2015 00:12
Re: K ničemu
Jako ze ta zluta placka, co jsem dneska na Shellce vzal synovi, pujde misto 49 Kc (+ nevim kolik penez navic za predrazeny benzin) za 6 let prodat mooozna za 250 Kc? To je investice jak hrom >:D
5. 8. 2015 22:27
lego+shell 2014
>:-[] >:-[]
netvrdil kdysi někdo, že kvůli ekologii již nikdy více? >:D >:D >:D >:D
[odkaz]
hehehehehe, nojo, tvrdili, že nechají jen doběhnout stávající smlouvy o spolupráci... jenže nám neřekli, že to je asi na 100 let >:D
No tak aspoň se greenpeace nažrali, a lego zůstalo cele :-)
Avatar - 3_diamanty
5. 8. 2015 13:52
Re: K ničemu
dik... ale ja uz na toto nie som ;-) ..... obcas si nejake lego este kupim ako exponat.... ale to je vsetko.... mnohe lega uz mam rozobrate a kdesi pod postelou v jednej velkej krabici... ani "koprfild" to uz neda dokopy.... ;-) .... to ostane raz pre decka.... ale vdaka
Avatar - LEGOPARK
5. 8. 2015 13:47
Re: K ničemu
Ved pridi medzi nas do Slovenskeho LEGO fanklubu TatraLUG. ;) Vsetko sa da skompletizovat a vela sa dozvies! ;) [odkaz]
Avatar - Aoyagi
5. 8. 2015 13:09
Re: Raději ať investují do ekologie
"Shell patří mezi nejméně zodpovědné při těžbě ropy"

Jakto?