Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lincoln MKS – Modernizovaný vzhled i technika

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Lincoln pro modelový rok 2013 modernizoval svůj velký sedan MKS. Modernizace se zaměřila na lepší ovladatelnost, úpravu vzhledu a techniky.

Lincoln MKS se v provedení pro modelový rok 2013 designem svých předních partií, především díky masce chladiče, přibližuje crossoveru MKT. Jinak tvarován je přední nárazník, nová je grafika hlavních i koncových světel, zadní světla jsou diodová. Pozměněné víko zavazadlového prostoru usnadňuje přístup do zavazadelníku, poznávací značka vozu se přesunula na zadní nárazník.

Interiér celkově působí modernějším dojmem. Tachometr je umístěn uprostřed přístrojového panelu, obklopen je dvěma displeji. Jinak řešená i středová konzole. Kůže používaná na sedačkách pochází od skotské společnosti Bridge of Weir.

K pohonu slouží jeden ze dvou vidlicových šestiválců kombinovaných s šestistupňovou samočinnou převodovkou. Základem je 3,7 Ti-VCT V6, nabízený s pohonem předních, nebo všech kol. Jeho výkon vzrostl z 204 kW na 224 kW. Motor 3,5 V6 EcoBoost je k dispozici výhradně s pohonem všech kol a nabízí výkon je 265 kW.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)