Luxusní pánská trička a košile Burberry do 30. dubna za exkluzivní ceny!

Prezentace klienta
Diskuze (0)
To tu ještě nebylo - luxusní polo trička a košile věhlasné značky Burberry můžete nyní na Italiedoskrine.cz koupit za vskutku mrazivě nízké ceny.

Akce platí do 30.dubna, vybírat můžete z 47 modelů košil a triček různých stylů a barev. Navíc si nemusíte lámat hlavu s cenou dopravy, ta je totiž zdarma!

Pokud se může nějaká módní značka chlubit tradicí, pak je to právě oblečení Burberry. Zakladatel značky, té doby ještě učeň v malém obchodě s látkami, Thomas Burberry, otevřel svůj první obchod již v padesátých letech 19. století! Nástup měl velice slušný a následoval velký zlom, kdy Thomas Buberry přišel na trh s látkou zvanou gabardén. Jedná se o odolný a nepromokavý materiál. Tento krok směřoval k velké expanzi, která překonala války i globální krize.

Burberry a jeho legendární béžovo-červeno-černá kostka

Typická kostka z dílen Burberry patří mezi nejnapodovanější designy. Originál Burberry však všechny tyto "alternativy" dalece převyšuje. Od kvality počínaje, po precizní, ničím nezaměnitelné mistrovské provedení konče.

V současné době je polo tričko Gant jedním z nejprodávanějších výrobků tohoto módního domu a udává trendy v oblasti luxusní sportovní módy.

Nyní máte jedinečnou možnost nakoupit šaty a trička Burberry za nepřekonatelné ceny na e-shopu ITALIEDOSKRINE.CZ.

Můžete vybírat z více než 80ti modelů oblečení Burberry, které si zamilujete. Na první pohled působí trička honosně a luxusně. Užijte si legendární kvalitu i vy.

KOMPLETNÍ NABÍDKU AKCE BURBERRY SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly