Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moje.Auto.cz: Jeep Grand Cherokee – Majitelé hodnotí velkého indiána

David Bureš
Diskuze (0)
Americké SUV je na Moje.Auto.cz hodnoceno v šesti uživatelských recenzích.

Při výběru ojetého automobilu se vyplatí vyslechnout si rady a zkušenosti stávajících majitelů. Jestliže se zajímáte o minulé generace Jeepu Grand Cherokee, vaše rozhodnutí mohou ovlivnit uživatelské recenze tohoto SUV na Moje.Auto.cz.

Nejnovější hodnocené Grand Cherokee (z roku 2010) vlastní uživatel Lucky11. Vedle důvodů, proč si toto americké SUV koupil, se v jeho recenzi dozvíte, jaký je jeho pětistupňový automat a jaký je motor 4,7 V8 o výkonu 223KW přestavěný na spalování LPG.

Verzi na LPG má také uživatel wais-p. O svém automobilu z roku 1993 tvrdí, že je jako tank, protože projede jakýmkoliv terénem, navíc vypadá jako dražší auto, než ve skutečnosti je.

O rok novější Grand Cherokee na LPG vlastní AndrejBa. Ten si stěžoval na vysokou spotřebu svého auta, což však vyřešila přestavba na LPG. I přes nádrž LPG zůstává zavazadlový prostor tohoto SUV dostatečně velký.

Svého Jeepa Grand Cherokee si upravil uživatel Harley5-9. Jeho SUV má upravený podvozek díky kitu Explorer Procomp, který automobil zvedl zhruba o 8 cm. O zvýšení výkonu motor se postaralo nové sání s filtrem K+N.

Jaká je verze s pohonem pouze zadních kol, se dočtete v recenzi uživatele Joch.

Zbývající uživatelské recenze Jeepu Grand Cherokee si můžete přečíst na Moje.Auto.cz. Jestliže máte jakýkoliv dotaz nebo vám není něco jasné, doporučujeme vám zapojení se do diskuze.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (0)