Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MAN zve na Trucknology Days 2017

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost MAN Truck & Bus si pro své zákazníky a příznivce připravila již tradiční akci s názvem Trucknology Days 2017, která se uskuteční v Mnichově.

MAN Trucknology Days pořádá německý výrobce užitkových vozidel od roku 2008 a popularita této akce stále roste. Očekává se, že letošní výstavu během tří dnů navštíví na 7000 návštěvníků ze všech koutů světa.

Letošní ročník pořádaný od 23. do 25. března v prostorách centra Truck Forum a na testovacím polygonu mnichovského závodu MAN nabídne pestrý program. Vstup na akci je zdarma po předběžné registraci u prodejců značky či pozvání přes MAN Trucker’s World Club.

V rámci specializované výstavy vozidel vhodných pro komunální sektor představí celá řada nástavbářů širokou nabídku svých řešení. Od zametacích vozů po vozidla pro mokré čistění, stejně jako vozidla pro údržbu silnic včetně speciálů pro zimní období.

Zhruba 180 vozidel bude během tří dnů přistaveno jak ke zhlédnutí, tak k testovacím jízdám. K dispozici budou experti společnosti, kteří odpoví na dotazy ohledně zaměření a vybavení vozidel.

Návštěvníkům budou k dispozici rovněž zástupci divize MAN Service, jednotlivých nástavbářských firem a dodavatelů, kteří budou jak v prostorách MAN Truck Forum, tak na zkušebním polygonu připraveni k diskuzím na téma techniky, dopravní řešení, servis a další.

Představena bude elektronická platforma RIO, která je otevřeným operačním systémem založeným na bázi cloudového nakládání s informacemi ve prospěch zefektivnění podnikání v jakémkoliv sektoru dopravy.

Návštěvníci mohou počítat i se zkušebními jízdami na testovacím polygonu či na silnicích v okolí továrny MAN a rovněž s prohlídkami výrobních prostor a továrního zázemí kde vznikají vozidla modelových řad MAN TGX a MAN TGS.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)