Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mazda 2 Black a White: Stylové loučení

Michal Fokt
Diskuze (0)
Malá Mazda 2 současné generace se už pomalu odebírá na odpočinek, ale někoho se třeba ještě povede nalákat na vizuálně přitažlivější speciální edice Black a White.

Lze si asi jen těžko představit, že by se někdo, kdo už viděl novou generaci Mazdy 2, ještě zajímal o tu současnou, ale určitě se najdou i tací, co až takový přehled o novinkách nemají, současný model se jim líbí a čekají jen na ten správný impulz. A ten by teď (minimálně ve Velké Británii) měl přijít v podobě speciálních edic Mazda 2 Black a Mazda 2 White.

Japonský malý vůz dostává lak Jet Black Mica nebo Crystal White Pearlescent a vzhled dále vylepšuje pozměněný zadní nárazník s imitací difuzoru (jehož fotka v oficiálních materiálech bohužel chybí), 15" kola v povrchové úpravě Dark Grey a zatmavená zadní okna.

Karoserie dále dostává "rychlé pruhy", zatímco v černě laděném interiéru naleznete kontrastní červené švy a dekory sladěné s barvou laku. S tím kontrastuje lesklý šedý středový panel a doplňky na volantu ve stejné barvě. Nechybí ani nějaká ta standardní výbava navíc, po stránce pohonu ale zůstává vše při starém - 55kW třináctistovka je zkombinována s pětistupňovým manuálem.

Michal Fokt
Diskuze (0)