Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mazda BT-50: Drobné změny vzhledu pro rok 2016

Michal Fokt
Diskuze (1)
Mazda uvolnila první oficiální snímek modernizovaného pick-upu BT-50. Modifikací zevnějšku je minimum a zbytek vozu na tom nebude jinak.

Mazda zvolila trošku zvláštní posloupnost událostí, co se faceliftu pick-upu BT-50 týče. Jeho výroba se už v Thajsku rozjela a právě tam se společně s Austrálií bude také co nevidět prodávat, ale oficiálně vůz Japonci představili zatím pouze prostřednictvím jediné oficiální fotky. A ta navíc ukazuje jen naprosto minimální změny.

Mazda BT-50 dostala novou optiku předních světlometů s tmavším podkladem a pozměněnou výplní masky chladiče. To je společně s novým designem kol, upravenou optikou zadních svítilen a nového designu prahových nášlapů vše, co facelift přináší. Dále se už musíme spolehnout pouze na tvrzení výrobce, že interiér přinese "pocit vyšší kvality".

Dá se předpokládat, že motory budou opět kopírovat škálu Fordu Ranger, jenž také prošel modernizací. Pod jeho kapotou pracuje naftový čtyřválec 2,2 l se 118 kW a 385 N.m a 3,2litrový motor se 147 kW a 470 N.m. Na oficiální představení BT-50 MY2016 včetně podrobnějších informací si budeme muset ještě chvíli počkat.

Michal Fokt
Diskuze (1)
15. 7. 2015 23:09
Poutovka
Takze facelift z pekneho, sebevedomeho auta udela tuning poutovku ala Kia minulých generacich... Jedine co toto auto melo oproti konkurenci byl velky seriozni vyraz. Tento facelift je o důvod víc se na auto vysr...