Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz třídy C hvězdou teleshoppingu v Německu (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Mercedes-Benz třídy C v provedení z let 2007 až 2010 je hlavní rekvizitou nového německého teleshoppingu auto-tv24.

Auto-tv24 je novým fenoménem u našich západních sousedů. Tento nový teleshopping nabízí revoluční doplňky, které mají ochránit karoserii, lak i okna vozu před drobnými poškozeními vznikajícími v běžném provozu.

Ideální ochranou například před padajícími kaštany se mohou stát malé trampolíny AntiDell umístěné na kapoty a střechu. Před padajícími kroupami mohou vůz během jízdy chránit speciální elektrické ohřívače HagelDry, které ledové hrudky promění v pouhý déšť.

Vzniku drobných škrábanců i většímu poškození povrchových panelů, vznikajícímu například při neopatrném parkování, zabrání jednoduchá, ale o to účinnější konstrukce nazvaná LackLuck. Poškození čelního skla kameny odletujícími od kol před vámi jedoucího vozu jsou minulostí s paketem Windschutzscheiben-Schutz-Set 3000.

Všechny tyto doplňky jsou samozřejmě nabízeny za velmi příznivé ceny.

Pokud vás všechny tyto prvky dodatečné ochrany automobilu nadchly a chcete jimi vybavit i svůj vůz, pak bude nejspíš zklamání. Skutečnost je totiž taková, že za vznikem auto-tv24 stojí automobilka Mercedes-Benz.

Ta tímto absurdním teleshoppingem naznačuje, že neoriginální příslušenství není právě tou nejlepší volbou a přímo z hlavní stránky auto-tv24 vede užaslého diváka na svůj web, kde jsou mu místo šíleností jakými jsou AntiDell nebo LackLuck nabídnuty seriózní servisní služby zaměřené právě na opravy drobných poškození laků, povrchových panelů karoserií, oken a čalounění interiérů.

Mercedes-Benz.auto.cz: Vše o značce Mercedes-Benz na Auto.cz

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Avatar - imagemaster
30. 1. 2012 12:28
Náhodou...
Mě to moc pobavilo, předpokládám, že si Pavlůsek ta videa ani nepustil a ani nepřečetl článek, protože je to fakt celkem sranda >:D ...
Avatar - T613
30. 1. 2012 12:12
Re: Pavlůsek
je to hlavně něco, co tady nemá vůbec být.
30. 1. 2012 11:34
Re: Pavlůsek
Niekedy treba citat aj medzi riadkami. Je to recesia.
Avatar - JFK
30. 1. 2012 10:35
W204 v tv
Velmi důležité info ;-)
Avatar - T613
30. 1. 2012 09:38
Pavlůsek
Ty vogo, tak tenhle článek je už síla. Co tu bude zítra?
V MF Dnes na straně pět je vyfoceno auto. Váš Ondřej Pavlůsek 8-s