Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz vs. Jaguar: Reklama na slepici potřetí

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Automobilky Mercedes-Benz a Jaguar se mezi sebou v poslední době špičkují. V předvánočním čase se však bojuje férovými zbraněmi a s vtipem.

Reklama se slepicí propagující výhody aktivního podvozku Magic Body Control u Mercedes-Benzu S a její parodie od Jaguaru, která na originál vtipně navazuje a tvrdí, že je tento německý technický prvek sice dobrý nápad, ale v Anglii raději preferují reflexy šelmy, vyvolala další reakci. A ta logicky přišla od Mercedes-Benzu.

Marketingové oddělení německé značky přispěchalo s překvapivě smířlivou odpovědí na záležitost „Jaguar vs. slepice“, přičemž ani tahle nepostrádá nadhled a zmíněný vtip. V novém spotu se tvrdí, že reflexy šelmy nejsou dostatečně rychlé, zvláště když přijde na bezpečné zastavení vozu, a to že je důvod, proč musí vozy Mercedes-Benz používat v krizových situacích brzdový systém Pre-Safe, jinak by pravděpodobně došlo k nárazu do Jaguaru. A tohle tvrzení podpořili fotografií na firemním facebooku.

Nám tohle kočkování a špičkování přijde docela vtipné, ale nevíme, jestli a jak dlouho případně bude ještě pokračovat. Na tahu je nyní Jaguar…

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Avatar - PTS
22. 12. 2013 17:03
Re: velmi slaba odpoved mercedes
Hehe xD Když já jsem na kole málem napral do srnky, tak nechápu, proč by to takej meďour nemohl naprat do jaguára >:D Je to eSko... to zvládne vše ;-)
Avatar - salamoon
22. 12. 2013 16:07
velmi slaba odpoved mercedes
jaguar zatial vyhrava....uz vidim,ako nejake S-ko uhana v PRALESE tak,aby jaguar nestihol reflexivne uskocit.... >:D