Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes PRO uvádí na trh digitální služby pro nový Sprinter

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Mercedes PRO je nová značka divize Mercedes-Benz Vans pro všechny stávající a budoucí služby, řešení a digitální služby, která si pro novou generaci modelové řady Sprinter připravila osm telematických balíčků s 18 službami.

Nový Mercedes-Benz Sprinter byl oficiálně představen v úterý 6. února roku 2018 v Duisburgu a jeho premiéru bylo možné sledovat i prostřednictvím sociálních sítí a webu koncernu Daimler AG.

Mercedes-Benz Sprinter představuje v nabídce lehkých užitkových vozidel koncernu Daimler AG klíčový model a proto bylo jeho představení pro automobilku skutečně důležitým krokem.

Novinka naváže na svého předchůdce širokou paletou nabízených provedení, k nimž přidává řadu nových služeb podporovaných samotnou automobilkou prostřednictvím své nové značky Mercedes PRO. Ta optimalizuje komunikaci mezi správcem vozidel, vozidly a řidiči.

Zároveň s uvedením nové generace modelové řady Sprinter na trh nabízí značka Mercedes PRO na na adrese www.mercedes.pro osm telematických balíčků.

Optimized Assistance je prvním z osmi představovaných balíčků a je určen pro včasné a efektivní plánování servisních prací s cílem snížení nákladů na provoz a zkrácení prostojů v provozu vozidla, způsobených jeho návštěvou v servise.

Efficient Fleet Management má umožnit rychlé a flexibilní plánování pro lepší využití vozidel v rámi flotily s ohledem na jejich aktuální stav a polohu.

Improved Navigation optimalizuje plánování trasy v reálném čase s ohledem na aktuální informace o dopravní situaci.

Efficient Driving Style Analysis poskytuje informace o jízdním stylu řidiče, které lze následně využít například k dosažení snížení spotřeby paliva.

Simplified Fleet Communication zajistí jednoduchou komunikaci mezi správci vozových parků a jejich řidiči.

Digital Records umožňuje archivovat dokončené jízdy a oddělit například firemní zakázky od soukromých nebo servisních jízd.

Mobile Vehicle Access má zlepšit ochranu proti krádeži a zároveň umožňuje dálkovou kontrolu i uzamčení vozidla.

Data Interfaces Mercedes-Benz Vans má integrovat nový Sprinter do stávajících řešení správy vozového parku.

Bezplatný poradce pro produkty pomůže zákazníkům společnosti Mercedes-Benz vybrat si balíčky Mercedes PRO, které vyhovují jejich flotile a jejich podnikání. V Německu mohou být tyto služby podle materiálů automobilky využívány zdarma až do září letošního roku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)