Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes R 320 CDI: šest minut komentovaného videa

Libor Zezulka
Diskuze (25)
Poté, co jsme na Auto.cz zavedli podcast, přidáváme další, tentokrát audiovizuální novinku. Poprvé jsme pro vás připravili komentované video.

Na začátku dubna jste si mohli poslechnout první podcast neboli audio soubor, v němž jsme vás informovali a nadále informujeme o posledních automobilových novinkách. Zkušenosti nabyté namlouváním podcastu jsme se rozhodli dále zužitkovat a připravili pro vás první komentované video. Volba padla na po všech stránkách zajímavý Mercedes třídy R.

Důraz jsme kladli, jak to bývá na Auto.cz zvykem, na věcnost komentáře, neboť jsme vám chtěli zprostředkovat maximum informací. Většinu postřehů, které naleznete v textu, se tedy nově dozvíte i sledování videa. Dbali jsme rovněž na kvalitu záběrů a střihu, snad se vám bude první komentované video portálu Auto.cz líbit.

Zároveň vám můžeme slíbit, že se jedná o první vlaštovku a budeme neustále pracovat na zlepšování kvality.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE

Libor Zezulka
Diskuze (25)
6. 6. 2006 21:21
Re: OT: TEST- Subaru Impreza Kombi 2.0 R
:-) Časem se ke čtyřkolkám vrátíme. Silné téma... :yes:
5. 6. 2006 22:25
OT: TEST - BMW Z4 M
Auto :yes: :yes: :yes: Test :yes: :yes: :yes: Věty :yes: :yes: :yes: Slova :yes: :yes: :yes: Pocity :yes: :yes: :yes: P.S. Neviděl bych to se zadními blinkry tak kriticky... snad nejzábavnější auto... jo,jo, BRAVO :yes:
5. 6. 2006 22:15
Re: OT: TEST- Subaru Impreza Kombi 2.0 R
Sever Čech... tak 2x tejdně v Praze... opravdu jednu jedinou v černý... občas se ještě budím ze spaní :-)