Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi Motors: Pajero, Grandis a nový Outlander s odpočtem DPH

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Český dovozce vozů značky Mitsubishi nově nabízí v síti autorizovaných dealerů 3 modely s možností odpočtu DPH. Jedná se o novinky – Pajero LWB a druhou generaci vozu Outlander – a dále pak vůz kategorie MPV Mitsubishi Grandis.

Přestavba je u všech tří modelů řešena formou posuvné přepážky, tj. že všechny modely zůstávají jako pětimístné. Přepážku lze nastavit do dvou poloh. Prvním případem je umístění přepážky za druhou řadu sedadel, kdy automobil zůstává pětimístný. Druhým případem pak je umístění přepážky za sedadlem řidiče a spolujezdce při sklopené zadní řadě.

Odpočet DPH není právě zanedbatelnou položkou, neboť úspora představuje u jednotlivých modelů částku od 100 do více než 200 tisíc korun. Odpočet DPH pro krátká Pajera bude zřejmě k dispozici později.

Asi nejzajímavější z trojice Mitsubishi je momentálně Outlander, který v základní výbavě Invite v provedení N1 s motorem 2,0 DI-D (103 kW) příjde na méně než 700 tisíc korun bez DPH (cena včetně přepážky).

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Avatar - prekladys
26. 4. 2007 07:51
Re: bravo renault
mitsubishi se alespoň obstojně snaží...
Avatar - prekladys
26. 4. 2007 07:39
bravo renault
:yes: :yes: :yes: promiň GTI, tvůj standardní výkřik jsem si vypůjčil, abych pogratuloval francouzkému koncernu za jeho dojemnou snahu rozprášit evropské portfolio nissanu. nevidím sice do jednání výkonných rad, stačí se však podívat na stále nevyváženější modelovou nabídku pro evropu, kde nissan v těch nejprodávanějších segmentech nemá už co nabídnout, na klesající prodeje, ubývající dealery... že by si nadutý kohout kompenzoval svůj mindrák z rudého slunce, které mu v USA připálilo jeho střapatou ozdobu?