Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi pracuje na čistém dieselu pro Evropu

Ladislav Čermák
Diskuze (41)
Vypadá to, že Mitsubishi je z nejhoršího venku a opět se pustil do střednědobého plánování

Mitsubishi Motors a Mitsubishi Heavy Industries oznámily, že zahájily společný vývoj dvoulitrového turbodieselu především pro evropský trh. Zatímco v SUV Pajero a v lehké dodávce L200 pracují vlastní diesely Mitsubishi, v menších vozech spotřebovávají naftu vznětové motory, outsourcované od Volkswagenu a DaimlerChrysleru. Vývoj nového moderního dvoulitrového čtyřválce, připraveného plnit emisní limity Euro V, bude dokončen v roce 2009, tržní debut je očekáván o rok později.

Ladislav Čermák
Diskuze (41)
21. 6. 2006 19:47
Re: REKLAMA NESTAČÍ
8-s ;-) :yes:
21. 6. 2006 19:23
Re: OT: Pro místopředsedu
Já nic neustávám... to ty, Skyline... ty si tu ustáváš svou roli kašpárka, kterou jsi svobodně přijal >:-[] >:-[] Mě do ničeho laskavě nezatahuj a vylízej si to tu sám >:-[] :no: To, žes můj nick přijal jako objekt své dětinské realizace na auto.cz to mě vlastně nijak moc ani nezajímá... A přeji ti hodně sil v tvé svaté válce >:-[] s kašpárkem na erbu. >:-[] >:-[] P.S. A to, že tě někdo nachytá, jak já dnes pod BMW... to by ti nemělo vyvolávat pěnu u pusy, ale spíš by tě to mohlo inspirovat k psaní smysluplnějších příspěvků. Ale, chraňbůh, že bych tě chtěl teď jakkoliv poučovat. :-) ;-) :yes: Až tvé zoufalstvé dostoupí vrcholu, snaž se zase jen o to, o co se tu snažíme my, všicni - psát příspěvky o autech. To, jako radu, vzít můžeš.
21. 6. 2006 18:18
Re: OT: Pro místopředsedu
Docela pěkněj příspěvek teď napsal ZZ pod Superbem. Tak jsem mu odpověděl. ZZ je dobrej komik :-), a to se mu fakt povedlo :-) P.S. Jinak, doufám sis všiml, že vždy jen reaguji... nějak ti to vedro pomotalo orientaci... věřím, že to, Matesi, brzy zvládneš :yes:
21. 6. 2006 17:25
Re: Boze muj
Zejtra můžeš zajet do Švédska... hledej adresu s vizitkou - VOLVO.
21. 6. 2006 17:24
Re: REKLAMA NESTAČÍ
:-) Nevím, jestli je to špatně či dobře... z hlediska konzumenta... ale nejspíš jsi uhádl... ;-)