Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na Lamborghini Urus se vrhli Rusové. Vypadá podle toho?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Společnost TopCar chce být mezi prvními úpravci nového SUV značky Lamborghini a již nyní odhaluje změny, které si připravuje pro jeho karoserii.

Společnost TopCar, v jejíž nabídce figurují především úpravy strojů německých značek BMW, Mercedes-Benz a Porsche spolu se zástupci britských značek Jaguar a Range Rover, se chce pustit i do tuningu Lamborghini Urus.

Tuningová firma s hlavním sídlem v Moskvě spolupracuje mimo jiné s německou společnosti Lumma Design a proslavily ji především odvážné proměny karoserií vozů výše zmíněných značek.

Lamborghini Urus, jehož výroba se rozběhne v první polovině letošního roku, prozatím u TopCar upravují jen za pomoci grafických programů a první výsledky tohoto snažení mají nalákat budoucí majitele SUV k objednání individualizace právě u moskevské firmy.

SUV, které má již ve své standardní podobě dostatečně agresivní výraz, má u TopCar získat ještě ostřejší vzhled a to díky připravovanému přepracovaní předního nárazníku s výraznějším spodním spoilerem, nové kapotě motoru s velkými výdechy ve své středu, nástavcům prahů a složitě tvarovaným zadním nárazníkům.

TopCar při úpravách skutečného vozu využije jako u většiny svých úprav k výrobě nových komponentů kompozitních materiálů. Vedle úprav karoserie pak dojde bezpochyby i na zvyšování výkonu motoru, ladění podvozků a zvyšování exkluzivity interiéru. Jistou ochutnávkou možných úprav Lamborghini Urus může být ostatně i proměna Porsche Panamera v ruský Stingray GTR.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
23. 1. 2018 17:14
U-RUS
když vidm co rusák dokáže docela se těším,až vytuní novou volhu! >:D >:D
23. 1. 2018 12:48
Re: U-Rus
celkom pekne si to vystihol
Avatar - 3_diamanty
23. 1. 2018 12:22
Re: U-Rus
urus je za mna spolu s Range Roverom top SUV sucasnosti .. akurat kazde z nich je orientovane inym smerom... kazdopadne tato dvojica je siroko daleko top a na vrchole ... az za nich by som zaradil gycovu bentaygu .. beztvary cayenne, kusocek nudnu Q7 ... malo sebavodeme levante opulentny escallade a dalsich
Avatar - 3_diamanty
23. 1. 2018 12:16
Re: U-Rus
netuningovana klasicka seriovka urus je podla mna podareny kusok.. vedla neforemneho beztvareho cayenne posobi ako skutocny drahokam.. tu tie investovane peniaze ozaj vidno aj inak ako len pod kapotou alebo v kabine ;-) [odkaz] :yes: cayenne je razom totalne nezaujimava knedla ... urus ho doslova zadupal uz len kasnou ktora na rozdiel od cayenne ozaj odpoveda noblese cenovke aj imidzu a genetike znacky daneho vozu ... lambo sa moze usmievat... cakam megauspech urusu :yes:
23. 1. 2018 10:30
Re: U-Rus
A přitom káva Lamborghini je docela dobrá.... :-)