Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motoristický týden v Letňanech se blíží

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Začínající motoristickou sezónu obohatí na konci dubna tři výstavy konané v Pražském veletržním areálu v Letňanech...

Začínající motoristickou sezónu obohatí na konci dubna tři výstavy konané v Pražském veletržním areálu v Letňanech.

Ani letos nebudou chybět speciální nabídky služeb, akčních cen, výhodných slev a leasingu. Samotná akce bude zaměřena na představení jednotlivých značek osobních i nákladní automobilů působících na českém trhu s tím, že priorita bude kladena především na užitková vozidla. Přehlídka KARAVAN EXPO, věnovaná karavanům, obytným automobilům, ale i doplňkům, potřebným k cestování a využití volného času, může být před letními prázdninami dobrou inspirací při výběru pojízdného obydlí. Akce se uskuteční ve dnech 24.- 27. 4. 2003 (první den pro odbornou veřejnost).

Ve stejném termínu, na stejném místě a za jedno vstupné se návštěvníkům poprvé představí off-roady na specializované výstavě 4x4 OFF ROAD SHOW. K vidění budou nové modely terénních vozů a SUV vozů, ale i čím dál více žádané 4x4 onroad automobily - silniční čtyřkolky. Terénní stroje budou představeny nejen staticky, ale vystavovatelé je budou předvádět i „v akci“ - na umělých překážkách, brodech a prudkých stoupáních. Výstava si rovněž klade za cíl zviditelnit společnosti zabývající se používáním vozů 4x4 - organizátory výprav do terénu, expedic a jiných „outdoor“ programů.

Protože je náš server mediálním partnerem této výstavy, budeme vás podrobně o zajímavých exponátech informovat.

Poslední akcí motoristického jara bude 4. ročník odborné výstavy PRAGOTRAFFIC, která je zaměřena na dopravní inženýrství a dopravně technická zařízení a uskuteční se od 23. 4. 2003 do 25. 4. 2003.

Další informace najdete na: www.moto-jaro.cz

Ondřej Láník
Diskuze (0)