Můžeme při koupi nového osobního vozu SKUTEČNĚ ušetřit, i když nám slevu nabízí úplně KAŽDÝ prodejce?

Prezentace klienta
Diskuze (21)
ANO - pokud použijeme NASSA SYSTEMS!

Pořízení nového osobního auta vždy znamená učinit velice závažné rozhodnutí. Abychom se rozhodli správně, potřebujeme k tomu mít dostatek informací. Pokud je však nemáme, je velmi pravděpodobné, že naše volba nebude optimální. V tom případě se může stát, že proti své vůli vynaložíme v rámci kupní ceny automobilu nevědomky menší či větší sumu peněz úplně zbytečně jenom proto, že si pořídíme vůz, který by nám jiný prodejce dokázal nabídnout ve stejné výbavě levněji, v řadě případů dokonce podstatně levněji.


Jestliže budeme mít možnost provést detailní, tj. položkové srovnání výbav vozů, z nichž vybíráme ten, který si nakonec koupíme, bude naše rozhodování velmi jednoduché. Struktura ceníků různých výrobců osobních automobilů však není jednotná. Tím nám není umožněno srovnávat srovnatelné, a dopracovat se k informacím, které potřebujeme. Pak jsme víceméně odkázáni na vlastní intuici a na tvrzení prodejce, že právě TA JEHO nabídka je ze všech nejvýhodnější. Problém ale spočívá v tom, že jestliže nám toto sdělí deset prodejců, pouze jeden bude mluvit pravdu, a pro nás je velmi důležité zjistit, který z nich to je.

Pro tyto účely vytvořila společnost GLADYS porovnávací databázi nových osobních automobilů NASSA SYSTEMS. Zde jsou neporovnatelné ceníkové údaje různých výrobců převedeny do jednotné struktury, a tím se stávají plně srovnatelnými.

S využitím vysoce kvalitních průběžně aktualizovaných informací, které tato databáze obsahuje, je nám pro naše rozhodnutí poskytnut unikátní nástroj. Pokud jej použijeme, dokážeme vybrat kvalifikovaně. Tím ušetříme při koupi vozu nad rámec slevy poskytnuté prodejcem další sumu peněz, která může dosahovat i desítek tisíc Kč, jak již bylo mnohokrát ověřeno při praktickém použití zmiňované databáze. Mimochodem: slevu poskytnutou prodejcem lze vložit přímo do přehledu porovnávaných vozů, ceny jsou pak automaticky přepočítány.

NASSA SYSTEMS je jediným produktem tohoto typu vyvinutým v ČR. Užitná hodnota informací v databázi je doslova mimořádná: u každého modelu je sledováno 191 výbav včetně jejich cen. To ale není vše: jako jediný na světě pracuje NASSA SYSTEMS s pakety, tj. cenově zvýhodněnými „balíčky“ výbav, které si může zákazník k řadě modelů přikoupit.


Databáze je dostupná on-line prostřednictvím internetu na adrese www.nassa-systems.cz. Její obsluha je velmi snadná, kromě toho je k dispozici podrobný návod k použití. Pro výběr modelů, jež hodlá uživatel porovnávat, existuje celkem 14 filtrů – např. cenové rozpětí, druh paliva, typ karoserie, počet dveří, výkon, výbava vozu atd. Vozy pro porovnání lze ale vybírat i bez filtrů - pouhým zaškrtáváním v seznamu modelů. Je možné si vygenerovat i tzv. virtuální vůz, který přesně odpovídá představám uživatele, a k němu pak v databázi vyhledat ten cenově nejvýhodnější automobil, jenž se této představě přibližuje nejvíce ze všech.

A komu je databáze určena? Na jedné straně jednotlivcům rozhodnutým ke koupi nového vozu, nebo firmám obnovujícím svůj autopark či jeho část. Na druhé straně se databáze stává velice účinným nástrojem jak dovozců, tak prodejců – umožňuje jim totiž vytvářet si prodejní strategii na základě kvalitních a především prokazatelných informací, a tím docílit toho, oč usiluje každý z nich: konkurenčního zvýhodnění.

V současné době je v databázi uloženo již téměř 1.700 vozů prodávaných na českém trhu.

NASSA SYSTEMS – jen jeden vůz může být nejvýhodnější!

Prezentace klienta
Diskuze (21)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
6. 3. 2019 23:33
Auto
Ono je taky potřeba si dobře rozmyslet samotné financování, protože i poplatky a úroky se můžou dost prodražit. Já jsem si auto kupovala, když jsem nebyla zrovna v nejlepší finanční situaci, tak jsem na to musela nakonec využít půjčku bez doložení příjmů. Pomocí tohoto srovnání - [odkaz] - se mi ale podařilo najít fakt výhodnou, takže dohromady přeplatím jen pár tisíc. Určitě doporučuji!
Avatar -
anonym
9. 12. 2011 00:09
Nově přístup Z D A R M A bez omezení !
Dobrý večer,
vzhledem k velkému zájmu o přístup do databáze, ale také díky Vašim diskuzním příspěvkům, rozhodli jsme se přístup do databáze zatím :-) nezpoplatňovat. Doufáme, že Vaše příspěvky nám pomohou dále zdokonalit a vylepšit NASSA Systems. Pro veškeré dotazy či připomínky použijte náš email nebo facebook (přihlášení přes domovskou www stránku).
S pozdravem

Ing.F.Tříska
jednatel
Avatar -
anonym
6. 12. 2011 23:56
Re: Cena za službu?
Dobrý večer,
reaguji za NASA Systems.
Vyzkoušejte databázi jako HOST a třeba zjistíte, že je určena i pro uživatele, kteří o autech něco vědí. Původně byla totiž vyvíjena jen pro profesionály (prodejce a importéry nových vozů), ale v průběhu vývoje jsme se rozhodli, že ji nastavíme tak, aby byla srozumitelná i pro širokou veřejnost. Stačí si přečíst jednoduchý návod a s databází může pracovat prakticky kdokoli.
zdraví
Ing.F.Tříska
jednatel
Avatar -
anonym
6. 12. 2011 23:45
Re: Cena za službu?
Dobrý večer,
dovolte, abych reagoval za NASSA Systems.
Tento týden se můžete registrovat jako HOST na 2 dny zdarma (a máte přístup do plné verze). Uvažujeme, že funkci HOST ponecháme i do budoucna, ale bude mít přístup jen do jednoho segmentu.
Na druhou stranu připravujeme nový ceník, který bude mnohem atraktivnější. Zatím mohu prozradit jen to, že s největší pravděpodobností bude nasazena i verze přístupu na 2 dny za 198,- Kč s DPH.
S pozdravem
Ing.F.Tříska
jednatel
Avatar -
anonym
6. 12. 2011 23:30
Re: mne sa to vidí ako zbytočnosť
Dobrý večer,
reaguji za NASSA Systems.
V počtu kombinací nepřeháním. Vemte si, že k dnešnímu dni je v databázi přes 1 720 vozů, 5 400 paketů a můžete porovnávat 2-5 vozů. Výslednou výhodnost může uživatel ovlivnit nejen vepsáním přímé slevy, ale i tím, že přiřadí některý z paketů (nebo více paketů) do ceny vozu a tím vzníká obrovské množství kombinací. Některé vozy mají třeba i 12 paketů (podívejte se na Škoda modely...).
zdraví
Ing.F.Tříska
jednatel