Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Muzeum Škodovky si můžete prohlédnout pomocí Google Street View

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Škoda Auto Muzeum můžete nyní díky Google Street View navštěvovat kdykoliv budete chtít. Nově je totiž dostupná virtuální prohlídka několika prostorů automobilky.

Teprve před dvěma lety otevřené modernizované muzeum mladoboleslavské značky si nyní můžete prohlédnout kdykoliv se vám zachce, stačí mít připojení k internetu a otevřít si Google Street View. Škodovka se totiž přidala k mnoha jiným firmám, které nabízejí virtuální vstup do svých prostor. Na internetu si tak můžete prohlídnout všechny exponáty značky, jako byste v samotném muzeu byli. Dokonce můžete i „usednout za volant“ některých strojů.

To ale není vše, virtuální prohlídka zahrnuje i možnost podívat se v reálném prostředí na současné modely českého výrobce či obhlídnout paletu originálního příslušenství Škoda. Automobilka se tak tímto krokem doslova otevřela celému světu.

Virtuální prohlídku muzea zahájíte kliknutím na tento odkaz.

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
28. 11. 2014 18:31
Re: muzeum
To muzeum je každou změnou jen horší. Po poslední přestavbě je tam lehce přes polovinu aut, co dřív. S tím, že z té poloviny je 1/3 v policích, a z polic je vidět jen spodní řada. Když už chtějí auta v policích, tak to mají dotáhnout do konce a přidat kolem nich lávku. Za chvíli bude mít lecjaký dealer škodovky větší výstavu veteránů, než samotná automobilka.
Nemluvě o tom, že výrazně ubylo informací o vystavovaných vozech, na těch LCD je ve výsledku méně informací, než bylo kdysi na papírových cedulích.
Avatar - Egi
28. 11. 2014 18:17
Re: Nebylo by od věci
Můžete jim rovnou napsat [odkaz] Kupodivu dělali i jiná muzea, která se povedla. Ale ve Škoda-Muzeu je to fakt hrozné. Byl jsem tam několikrát předtím i po tom, co se změnilo (bydlím kousek od něj) a tedy předtím to bylo opravdu muzeum, exponáty byly vidět, mohlo se okolo nich chodit, prohlédnout si je. Dnes je to spíš jako dáma s hezkým poprsím. Člověk tuší, co tam je, ale zblízka se kouknout nemůže
Avatar - CHerokee
28. 11. 2014 17:03
Re: Nebylo by od věci
Já tam byl letos na jaře a připadal jsem si jako idiot. 10 min jsem chodil kolem a zkoumal, kudy se k těm exponátům dá dostat, než mi došlo, že nedá....
28. 11. 2014 14:38
Re: muzeum
Také netuším, koho mohlo napadnout vystavit exponáty do vitrin, tak by na ně nebylo pořádně vidět. Doufám, že to nenapadne Národní Muzeum po rekonstrukci se sbírkou motýlů ;-) Krásně by se koukalo na 10 centimetrového motýla ve vitrínce tři a půl metru vysoko ;-)
Avatar - Stejsn
28. 11. 2014 14:36
Nebylo by od věci
zveřejnit, který pitomec je odpovědný za zprasení škodováckého muzea. Za ten regál by měl rovnu vyletět :no: