Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na Náplavku přijede i nové Audi A8! Zatím se ukazuje v tomto videu...

David Bureš
Diskuze (5)
Na prvním videu lákajícím na příchod nové vlajkové lodi Audi částečně ukázalo příď nové A8 i její kabinu.

Audi pokračuje ve spolupráci s filmovým průmyslem. Chystaná nová generace luxusního sedanu A8 se ještě před oficiálním odhalením ukáže ve filmu, a to v akčním snímku Spider-Man: Homecoming, který do českých kin vstoupí 6. července. Novinku ale čtyři kruhy již poodhalily v krátkém propagačním snímku.

Pomocí krátkého videa lákajícího na představení čtvrté generace Audi A8 i premiéru filmu Spider-Man: Homecoming automobilka ukázala nový sedan hned z několika úhlů. Pohled na příď dokazuje výraznou šestiúhelníkovou masku chladiče, novou evoluci tzv. single frame, která vychází z konceptu Prologue. Audi nás nechalo nahlédnout i do interiéru, kde se objevuje digitální přístrojový štít, tzv. Audi Virtual Cockpit, nebo nový volant s neobvykle tvořenými rameny.

Video se připravuje ...

Krátké video pak dokazuje, že nová A8 bude po vzoru konkurenčního BMW 7 vybavena funkcí dálkového zaparkování. Právě na autonomní jízdu se Audi při vývoji nové A8 úzce zaměřovalo, a tak v této oblasti nepochybně máme na co těšit. Systémy pro poloautomatickou jízdu budou velkým lákadlem nové A8, a tak jejich funkčnost bude prezentována i ve filmu Spider-Man: Homecoming. V něm nebude chybět scéna, kterak A8 L jede v dopravní zácpě sama, aniž by řidič musel držet ruce na volantu.

Nové Audi A8 poprvé spatříme 28. června, kdy snímek Spider-Man: Homecoming bude mít v Los Angeles svoji světovou premiéru. K úplnému odhalení pak dojde 11. července na speciální akci Audi Summit v Barceloně.

Ve filmu Spider-Man: Homecoming, vyprávějícím příběh mladého Spidermana, přitom nebude nová A8 jediné auto se čtyřmi kruhy na plátně. Ve filmu se objeví i Audi R8 V10 Spyder Tonyho Starka (neboli Iron Mana) nebo Audi TTS Roadster řízené Peterem Parkem (neboli Spidermanem). Se studiem Marvel, původním autorem komiksů o Spidermanovi, Iron Manovi a dalších akčních hrdinech, Audi spolupracuje dlouhodobě. Ve filmech od Marvelu se tak už ukázalo několik vozů z Ingolstadtu.

David Bureš
Diskuze (5)
Avatar - praděda7
14. 6. 2017 22:30
Re: Chabá světla....
I na blinkry je to chabé.... :-)
Avatar - white label
14. 6. 2017 19:57
Re: Chabá světla....
Dyť to jsou jenom blinkry....
Už si konečně najdi ty brýle... ;-)
Avatar - praděda7
14. 6. 2017 17:06
Chabá světla....
zdá se, že baterka už viděla lepší dny.......... ;-)
14. 6. 2017 16:37
Re: Peter Parker
Sorry napsal jsem úplnou blbost >:D
14. 6. 2017 16:30
Peter Parker
On už ho dávno nehraje >:D