Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na silnicích ve Slovinsku a Chorvatsku se tvoří dlouhé kolony

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Ve Slovinsku a v Chorvatsku se dnes už dopoledne naplnily předpovědi upozorňující řidiče při cestách za rekreací na jih Evropy nebo při návratu na mimořádně hustý provoz o tomto víkendu.

Zácpy se podle zpravodajských webů v obou zemích tvoří hlavně na hraničních přechodech a u mýtnic.

Slovinsko hlásí dlouhé fronty před tunelem Karavanky směrem do Rakouska, na podrávské dálnici mezi obcí Lancovo a koncem dálnice v obci Podlehnik u hraničního přechodu s Chorvatskem. Ve směru do Chorvatska se tam natáhla dvoukilometrová kolona aut.

Zácpa je i na přechodu Dobovec. Čekat se ale musí i na přechodech Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Jelšane, Metlika, Slovenska vas, Obrežje, Dobovec, Rogatec a Gruškovje.

Dopravní informační centrum kromě toho upozornilo, že problémy jsou také na jižním obchvatu kolem Lublaně. Způsobila je nehoda, kvůli které je provoz omezen.

Chorvatský automotoklubu HAK zejména informuje o zvýšené příjezdu vozidel k mýtné bráně Záhřeb-Lučko ve směru k moři. Od Jankomiru stojí fronta dlouhá tři kilometry. Zpomalený provoz je mezi dopravními uzly Lučko a Zadar II. Mezi vjezdem do tunelu Sveti rok a Maslenicí se pomalu pohybuje osmikilometrová kolona.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)