Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nástupce VW Scirocco se bude vyrábět v Portugalsku

Ondřej Láník
Diskuze (40)
Poslední kupé na bázi Volkswagenu Golf opustilo továrny VW v roce 1992, když se přestal vyrábět model Corrado. Nástupce můžeme očekávat v první polovině roku 2008.

O tom, že Volkswagen připravuje sportovní dvoudveřový automobil pro široké vrstvy, se již jistý čas mluví. Před několika dny však Wolfgang Bernhard, šéf značky VW potvrdil, že v Portugalsku se bude vyrábět nový model Volkswagenu. O konkrétním modelu se sice zatím nehovořilo, ale dodavatel, který se bude podílet na výrobě nástupce řady Scirocco uvedl, že výroba v Portugalsku je jistá.

V závodě Setubal nedaleko Lisabonu se již vyrábí velkoprostorové vozy Sharan, Seat Alhambra a dceřiný Ford Galaxy, rozjíždí se zde také výroba kupé-kabria VW Eos.

Poslední kupé na bázi Volkswagenu Golf opustilo továrny VW v roce 1995, když se přestal vyrábět model Corrado. Nástupce můžeme očekávat v první polovině roku 2008.

Ondřej Láník
Diskuze (40)
31. 1. 2006 19:44
Re: DLOUHEJ TÁHLEJ-JAK PROHRÁT
Díky, díky, díky :-) :yes: :yes: Já už se bál, že jsou tady mimo Marka jen samý "těžký v zadku" ;-) :yes:
31. 1. 2006 19:42
Re: DLOUHEJ TÁHLEJ-JAK PROHRÁT
Hele brácho, pokud v tobě termín "dlouhej táhlej" nic nevyvolá... a že nemusí >:D nečti, prostě mě nečti >:D Chápeš to, já to píšu pro ty, co si přečtou slova - dlouhej, táhlej... a mlátěj se smíchy >:D >:-[] jako já... >:-[] kapišto. Takže klid... ;-) :yes:
31. 1. 2006 19:39
Re: DLOUHEJ TÁHLEJ-JAK PROHRÁT
Willy... nezapomínej na správný chápaní... P.S. Neboj, o okreskách napíšu taky >:D ;-) :yes:
30. 1. 2006 19:55
Re: bez titulku
:-) :yes: