Nedělní Blesk za 1 korunu. Už tuto neděli

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Nejsilnější mediální dům na českém trhu CZECH NEWS CENTER a.s. připravil čtenářům překvapení v podobě Nedělního BLESKU za 1 Kč.

Tuto neděli 25. září bude cena Nedělního BLESKU jednorázově snížena na 1 Kč. Unikátní vydání je výsledkem spolupráce mezi lídry svých segmentů na českém trhu, CZECH NEWS CENTER a.s. a ŠKODA AUTO a.s. „Jde o další příklad naší snahy přinášet našim čtenářům výhody, které u titulů jiných vydavatelství nenajdou,“ dodává šéfredaktor deníku Blesk Radek Lain.

ŠKODA AUTO a.s. využila synergie s Nedělním BLESKEM pro zviditelnění produktu, který se příznačně jmenuje Předplacený servis a umožňuje kupujícím nových vozů ŠKODA výhodně si předplatit servisní prohlídky či veškeré servisní náklady na dobu 5 let a do zvoleného nájezdu kilometrů. „Rádi bychom využili této příležitosti a čtenářům přiblížili fakt, že se ŠKODA Předplacený servis opravdu vyplatí. Pokud si zákazník k novému vozu ŠKODA zakoupí Předplacený servis Plus, nenechá po dobu pěti let v servisu ani onu 1 Kč, kterou stojí předplacený Nedělní BLESK,“ doplnil Karel Starý, vedoucí servisních služeb ŠKODA AUTO Česká republika.

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
23. 9. 2016 15:57
blesk plesk a skoda auto ??
u pussydenta se nedivim, toho nikdo krome proruských parlamentnich listu a bulvárního blesku plesku neotiskne, ale tak konzervativni a uspesna automobilka s vic jak 100 letou historii jako skoda???
proc???
co mam ted delat se svoji oktafkou??
jdu blejt