Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Největší blbost, jakou jste kdy viděli. Známá auta na miniaturních kolečkách...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (25)
Kola dělají auto, o tom žádná. Stačí vybrat špatný design a rozměr a celkový dojem z vozu se naprosto pokazí. Důkazy o tomto tvrzení uvidíte v přiložené fotogalerii.

Někdy nám připadá, že se automobilky předhánějí v tom, která bude mít na svých vozech největší kola. Zatímco dříve nepřipadala dvacetipalcová kola na Renault Scénic vůbec v úvahu, dnes je dostanete ve standardu, a to i v případě, že sáhnete po základní výbavě s poklicemi. Kola zkrátka dělají auto, s rozměry se to však nesmí přehnat, jinak se dobrovolně připravíte o jízdní komfort. Jenže ani příliš malá kola nejsou to pravé, a to hlavně z vizuálního hlediska.

Doby, kdy malé automobily vyjížděly na třináctipalcových kolech, jsou už pomalu pryč, grafikovi jménem Mikhail Tataritskii to však zřejmě přišlo líto. Na sociální síti Drivetribe.com, kterou Richard Hammond považuje za Pornhub pro motoristické fanoušky, vyvěsil pár svých představ o automobilech s příliš malými koly. A co vám budeme povídat, je to síla!

Všechno došlo tak daleko, že musely být uzpůsobeny i blatníky. Jindy majestátní Mercedes-Benz třídy S vypadá, jako by ho někdo vysál brčkem Snad ze všeho nejlepší je ale Volkswagen Beetle. Nepřipomíná vám na kus papíru zvěčněné představy malých dětí o automobilech? Chybí mu už jenom přimalovat pořádný oblak kouře z výfuku. A samozřejmě hodit do

2D...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (25)
Avatar - Floyd
3. 2. 2017 23:06
Re: Tak tu je úplne jasné...
Možno >:D >:D >:D Ale Machala & Co. ano, a nestyděj se s tím vyjít na veřejnost, zato se styděj pod to podepsat. Protože tuto slátaninu nenapsala redakce, myšleno nějakej robot, ale někdo z redakce, myšleno nějakej ... úplnej tydýt.
Redaktoři, jste zjevně placeni od článku, možná i od písmene. Mám návrh pro vaše vedení: ať vás začnou platit za kvalitu, nikoli za kvantitu, a tu kvalitu nechť posuzují nezávislí, klidně v součinnosti s diskutéry, třeba formou ankety pod každým článkem. O kliky díky tomu firma nepřijde, zato o taková nemehla co jsou v Auto.cz velmi rychle.
A opět, dnes již podruhé: Je to moje vlastní myšlenka, tudíž na ni mám copyright, nicméně vezměte si ji za vlastní, zadarmo, a řiďte se jí. Všem se nám uleví >:D >:D >:D
Avatar - Floyd
3. 2. 2017 22:53
Re: Tak tu je úplne jasné...
Ale kdeže, nevynechal, jenže starou Kropáčkovou zná v Česku skoro každý a u vás řekl bych že to nebude o nic slabší, no a Gilgita zase znají všichni místní >:D
Avatar - KANKUNEN
3. 2. 2017 13:57
Z tohoto článku by se zblil i Xi Xao
Dementní a stupidní, žumpa plná hnědých hadů, okrového deště a žaludkem vráceného zhnitého masa.
Avatar - lamal
3. 2. 2017 13:05
VW chrobak
ten brouk vyzera uplne v pohode >:D
Avatar - nalimer
3. 2. 2017 12:58
redakce AUTO.CZ
"Redakce Auto.cz? no zřejmě slušnej oddíl, no!"
[odkaz]
Ja sa nechám prekvapiť nejakou inou "správou". Toto je čajík.