Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Netrubte na skútraře, možná mají sekyru (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (15)
Absurdní situace natočené v běžném provozu nemusí nutně pocházet z Ruska nebo Jižní Ameriky, tenkrát se podíváme do Polska.

Krátké video je jasným důkazem, že minimálně u našich severních sousedů, není skútr dopravním prostředkem vyhrazeným jen pro slečinky. V souvislosti s řidičem tohoto malého jednostopého stroje natočeným na jedné polské křižovatce dostává výraz drsný skútrař ten správný zvuk.

Jezdec na skútru s největší pravděpodobností viděl jen pár dnů staré video z Brazílie, na němž žena za volantem schválně najede na motocyklistu a sveze ho na kapotě.

Na rozdíl od svého méně šťastného brazilského kolegy ovšem polský skútrista nic neponechal náhodě. Řidič vozu s namontovanou palubní kamerou se jej sice pouze snaží klaksonem jemně upozornit na zelenou na semaforu, ale on v rámci vlastního bezpečí a klidu tasí sekeru.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (15)
Avatar - m.z.
2. 4. 2012 12:11
Re: lol
Srandička, zase.
2. 4. 2012 10:05
lol
Ake cuvanie? ale v momente by som stlacil plynovy pedal az po podlahu a dovidenia biker... ;-)
31. 3. 2012 14:21
Re: Ozbrojeny utok
Jistě. Ale komentujeme video, na tom žádný útok není. ;-)
31. 3. 2012 14:16
Re: Ozbrojeny utok
Nemáš pravdu, nemusíš čekat až na tebe zaútočí. Bránit se můžeš začít i před započetím útoku, čili už když útok má bezprostředně nastat. Obrana může být i intenzivnější než útok, jen nesmí být "zcela zjevně nepřiměřená" a nesmí mezi nimi být hrubý nepoměr. Z videa to ještě nebylo na to přejet ho, ale kdyby se například napřáhl už bych ho asi srazil, za předpokladu, že by nešlo ujet.
31. 3. 2012 12:53
Re: Ozbrojeny utok
Nejlepší je v takovém případě ujet.

Hrdinů jsou plné hřbitovy.