Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Newyorčané chtějí zákaz parkování u chodníku, důvodem je sex v autě

David Bureš
Diskuze (2)
Parkování by bylo v části newyorského Manhattanu zakázáno během víkendových nocí.

Obyvatelé newyorské části Midtown Manhattan jsou znechuceni některými spoluobčany, kteří si užívají sexu v automobilech. Kvůli tomuto problému volají po zákazu parkování v této části New Yorku.

Obyvatelé čtvrti si stěžují na to, že na ulicích nacházejí kondomy a další odpadky, které zde zanechají lidé navštěvující místní noční kluby.

S těmito podniky je navíc spojen hluk, násilí a užívání drog. Problémem je i to, že si někteří jedinci užívají sexu v autě.

Podle názoru obyvatel by poslední zmíněný problém mohl vyřešit zákaz parkování v místních ulicích během víkendových nocí. Kvůli tomu už obyvatelé Midtown Manhattan oslovili vedení místního obvodu.

Vedení obvodu o problému slýchá již několik let, nemá však dostatečnou pravomoc na to, aby zákaz parkování zavedla. Vedení obvodu proto požádalo představitele města, aby zde parkování během víkendových nocí zakázali. Návrh už zkoumá odbor dopravy.

Problém se však možná vyřeší dříve, než bude zákaz parkování ve zdejších ulicích zaveden. Jeden z místních klubů, který je spolu s dalšími bary s těmito problémy spojen, totiž bude možná uzavřen. Kvůli několika přestupkům radnice zvažuje, že jeho majitelům bude odebrána licence na provozování tohoto zařízení.

David Bureš
Diskuze (2)
30. 4. 2012 08:30
Re: auto.cz jde DO P.R.D.E.L.E.....
Jsem stejného názoru, více jak polovina článků jsou nic neříkající štěky, přiblblý videa (kterých je internet plný a specializují se na ně jiné servery) a když už konečně test, tak kopie cizích autorů nebo časopisů.... 8-s 8-s :no:
Avatar - Kolouš
29. 4. 2012 22:16
auto.cz jde DO P.R.D.E.L.E.....
:'-(