Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Navara 2015: Odhaluje se interiér nového pick-upu

Michal Fokt
Diskuze (2)
Nissan věnuje přípravám na premiéru nové generace pick-upu Navara velkou péči. Na videu nám nyní ukazuje různé části jeho interiéru.

Už pozítří nám Nissan oficiálně představí novou generaci pick-upu Navara. Ten je pro japonskou automobilku velmi důležitý a to nejen na americkém trhu, proto je kolem něj cíleně vyvoláván rozruch. Začalo to zveřejněním auta, zakrytého plachtou, objevil se ale i "vývojový" videoteaser, jenž jsme však vynechali (přidávám na konci článku) a nyní nám Nissan představuje potemnělými záběry, jak sám říká, "premium life-on-board", nebo prostě interiér, chcete-li.

Ze záběrů je jasně patrné zachování pro Nissany charakteristických tvarů palubní desky i jejích jednotlivých částí, volant nevyjímaje. Novinkou se stane dotyková obrazovka infotainmentového systému a moderněji působí také kaplička s přístroji. Standardem bude automatická převodovka s možností ruční volby "kvaltů" a chybět nebude ani volič režimů systému 4x4 nebo klasika v podobě madel na A sloupcích karoserie. Na další detaily si však budete muset počkat do středy.

Michal Fokt
Diskuze (2)
Avatar - pelikoš
9. 6. 2014 18:22
design
něco málo z exteriéru [odkaz]
Avatar - pelikoš
9. 6. 2014 18:08
hmm
vypadá to na velký comeback.. :yes: