Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Tohle auto čeští podnikatelé milovali. Jaký je dnes Nissan Patrol Y60?

Martin Vaculík
Diskuze (44)
Majitelé Patrolu GR generace Y60 se mnohdy chvástali, kolik s ním měli "nalítáno." Opravdu tolik vydrží? Martin Vaculík se mu podíval na zoubek.

Nissan Patrol GR z generace Y60 vyráběný v letech 1988 až 1998 býval donedávna na českých silnicích běžným vozem. Používali jej dovozci aut na tahání, lidé od koní či prostě jen terénní nadšenci. Ta třetí skupina hodně stojí za současným praktickým vymizením hranatých patrolů. "Nadzdvihané" a "orámované" expediční speciály jsou dnes tím nejsnazším úlovkem pro znuděný odborný dozor nad STK. Jakmile takový na fotce ze stanice uvidí, mají její pracovníci o zábavu postaráno. Takže zkrátka ikonické a nadčasové hranaté patroly jsou dnes buď zrezlé, nebo upravené do několikanásobné ilegality.

Setkání s původním (až na nezbytný a demontovatelný ozdobný rám s přídavnými světly) bylo takovou cestou do časů dospívání, kdy tato auta používala tehdejší ekonomická elita naší společnosti - drobní dovozci. Jak se jejich chvástání konfrontuje s realitou, o tom už více v přiloženém videu.

Martin Vaculík
Diskuze (44)
Avatar - honza84
21. 7. 2019 09:43
kvalita videa
Panebože ta multimediální stránka auto cz byla vždycky co do kvality špatná ale tohle ? aby se to sekalo ? to jako vážně? to je tragedie, použijte youtube nebo jinou platformu ale tohle je katastrofa. Vždyť se na to nedá koukat.
22. 3. 2019 23:11
Video
Bolo by mozne opravit toto video?
27. 3. 2018 08:50
Re: Katastrofické video
Aha, tak nejsem jedinej, komu se to seka a blbne... Asi zase nejake zkvalitnovani sluzeb na ACZ...
27. 3. 2018 08:46
Re: Ráčkujicí redaktor? Opravdu?
Dat neco bez = tebe - aspon na techto strankach - je dost problem = nebot ty se = proste vseres = kamkoliv a prudis = a = plevelis diskuse, sec ti rovnitko === staci. 8-s :no:
Avatar - rokyta.p
26. 3. 2018 21:18
Re: Legenda
Hrantý Patrol je legenda :-! Videa od pana Martina mě vždy baví, případně mívá i zajímavé poznatky :yes: