Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Mazda2 už v Ženevě: první oficiální foto

Libor Zezulka
Diskuze (108)
Mazda v tiskové zprávě oznámila, že premiéra nového modelu Mazda2 proběhne na autosalonu v Ženevě a přidala jednu oficiální fotografii.

Včera jsme zveřejnili špionážní fotografie nové Mazdy2, dnes automobilka rozeslala médiím tiskovou zprávu, v níž oznamuje datum světové premiéry nové generace tohoto modelu B segmentu. Veřejnost poprvé spatří novou dvojku na autosalonu v Ženevě, novinářům Mazda novinku představí už 6. března 2007 v 14:15. Auto.cz bude samozřejmě u toho.

Mazda v tiskové zprávě upozorňuje, že nová dvojka není pouze nezajímavý derivát stávajícího modelu, ale zcela nový automobil určující zároveň nový směr vozů značky Mazda. Jediná zveřejněná oficiální fotografie podává o přechodu na „vyšší stupeň“ designu Zoom Zoom jasný důkaz. Dvojka už nemá tvar malého MPV, ale dynamického hatchbacku.

Libor Zezulka
Diskuze (108)
14. 2. 2007 16:42
Re: Ordinace očního lékaře
Co ja viem?!? Design je vec vkusu a nazoru a je vyslovene subjektivny! Tebe sa nepaci ale ver, ze vela ludom sa pacit zas bude ... neviem, co presne riesis? Dolezitejsie bude, ako toto auto bude fungovat ako jeden celok - u Mazdy obavy ale nemam ;)
Avatar - Pekelná Micinka
14. 2. 2007 12:04
Re: .
To zas úplně né. Z Mazďáckého konceptu Ryuga jsem nadšený. Ten revoluční je! Nebo když vyrolovali s Xedosem6 a 9. To byl zásah na komoru. Dokonce mi trochu přijde jako by se u Xedosu 6 inspirovali pro současnou 6ku. Nebo Toyota Camry?, teď nevím, ani jaký rok, myslím kolem 1998. Ta se mi taky moc líbí. Nebo Mitsu Galant, dvě generace co šli po sobě byly moc povedené. Není to tím, že to jsou Japonci. Prostě současná šestka je hezké auto, ale pro mě ne revoluční.
14. 2. 2007 11:12
Re: Japonci to umí
To je stara vec....novinky si nechavaju doma, odskusaju na vlastnom trhu a ked to ma vychytane vsetky muchy, potom s tym idu do sveta. Preto zdanlivo japoncici predavani u nas neprinasaju ziadne "novinky". Ja to beriem ako plus. Zvolavacie akcie ako robieva napr. Volkswagen su zufalostou...
Avatar - da_b0mb
14. 2. 2007 10:24
Re: zklamani
proste ten bocni profil se mi nelibi...nevidim v tom zadnou inovaci...mazda 3,6 a Rx8 jsou pekny auta...tomuhle nemuzu prijit na chut...mozna to je i tou zelenou barvou ;-)
14. 2. 2007 06:59
Re: .
Passat je proste nuda, niet na naom nic co by ma nadchlo.