Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Fabia v akci (VIDEO)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (203)
Na mezinárodní prezentaci nové Škody Fabia jsme vyrazili i s kamerou, takže vám nyní můžeme nabídnout exkluzivní video této důležité novinky.

Nová Škoda Fabia se veřejnosti oficiálně představila na autosalonu v Ženevě v polovině března roku 2007, žurnalisté však dostali možnost seznámit se s mladoboleslavským hatchbackem dříve. Auto.cz na mezinárodní prezentaci Fabie, která se uskutečnila v Portugalsku, vyrazilo i s kamerou, takže vám můžeme nabídnout tyto exkluzivní záběry. Chcete-li se o nové Škodě Fabia dozvědět vše, nahlédněte i do článků, v nichž jsme o nové Fabii informovali.

Články věnované nové Škodě Fabia

redakce AUTO.CZ
Diskuze (203)
30. 1. 2007 23:16
Re: OT: NESKUTEČNÁ TUPOST VYTÍ
Jistě. Tak, jak jsi to napsal to vnímá každý slušný člověk. Je na Alessiovi, aby se omluvil. Bylo to od něho nehorázné, nevychované a netolerovatelné.
30. 1. 2007 23:14
Re: OT: NESKUTEČNÁ TUPOST VYTÍ
Ani stydět se neumíš :no: :no: :no:
30. 1. 2007 21:08
Re: OT: NESKUTEČNÁ TUPOST VYTÍ
Velmi pekne si ho vystihol Nek! :yes: :yes: A k tomu genius vs. blazon - jedno predsa nevylucuje druhe ;-) Kazdopadne, normalny nie je!
30. 1. 2007 19:22
Re: Super Škoda Fabia
Moc moc dobry ftip! Dik zan, pobavil som sa >:D >:D >:D >:D
30. 1. 2007 19:16
Re: UNAVA
Jasne v pohode ... mne Fabka nevadi, urcite si najde svojich zakaznikov. Co mi vadi je to, ze VW-Skoda ide vyslovene KLAMAT ludi, ze vyrobili nove auto. Ved tam je vsetko povodne a design osvacnuty od Swiftu a Mini! Vlastne bojujem za vsetkych zakaznikov, ktorych len chcem varovat aby sa nedali obalamutit. Dobre im len chcem :-)