Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové Audi TT: hra začíná nanovo

Ondřej Láník
Diskuze (67)
Nová generace kupé TT se bude odhalovat postupně! Audi využije opět všechny komunikační kanály, aby získalo maximum pozornosti, nové kontakty na potenciální zákazníky i dlouhodovou pozornost médií. Kampaň startuje právě teď!

Vzpomeňte na premiéru posledního zcela nového Audi - sedmimístného Q7. Tehdy poprvé jsme viděli postupné odhalování, internetový marketing, individuální registrace zájemců o další informace, emailový kontakt atd. Komunikaci s potenciálními zájemci o nový model zvládalo Audi s využitím moderních komunikačních technologií učebnicově. Stejný postup uplatní automobilka také v případě nového kupé TT. Kampaň právě startuje!

Na svých mezinárodních internetových stránkách www.audi.com prezentuje německá automobilka se značnými růstovými ambicemi nový model, zatím jen jako siluetu přídě. Oficiální premiéra, na kterou tajemná prezentace upozorňuje proběhne za měsíc, 6. dubna 2006. Co přesně v ten den uvidíme není zatím jasné. V tuto chvílích si můžete na stránkách Audi prohlédnout desítky sekund trvající animaci, která prezentuje model jen ve velmi nejasném světelném kuželu baterky. O rysech novinky si lepší představu uděláte až ze spořiče monitoru, který lze ze stránek Audi stáhnout po registraci vašeho emailu. Zadáte-li také mobilní telefon, Audi vám pošle překvapení přímo na váš telefon.

Prezentace k novému Audi TT na www.audi.com

Ondřej Láník
Diskuze (67)