Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové BMW 3 !!

Ladislav Čermák
Diskuze (51)
Po sérii věrohodných retuší Vám přinášíme první definitivní fotografie a základní technické údaje budoucího hitu střední třídy z Mnichova.


Po sérii věrohodných retuší Vám přinášíme první definitivní fotografie a základní technické údaje budoucího hitu střední třídy z Mnichova.

Po sedmi letech uvolní současná trojka (E46) místo nové (E90) Trojce. Vybavena k tomu bude skvěle – na základě současných tvarů, osvědčených trvalým nadprůměrným zájmem kupujících, vstupuje nová Trojka osvěžena mnoha moderními detaily do nového Milénia. Stylistika přídě se vzhlédla v Jedničce, záď stejně jako u Pětky bohužel poněkud připomíná korejskou produkci. Obrys vozu je ovšem navýsost tradiční a nemění na tom nic ani délka, povyrostlá o 5 cm a rozvor o dalších 3,5 cm na vynikajících 2760 mm.

Uvnitř se měnilo daleko více; interiér nápadně připomíná aktuální Pětku a také Jedničku, zejména tvarováním interiérových panelů a palubní desky. Ta bude k dispozici ve dvou zásadně odlišných verzích – bez, případně s druhou kapličkou pro display systému iDrive. Zásadní nárůst zaznamenal prostor pro cestující vzadu. O 20 litrů na výsledných 460 l povyrostl i zavazadelník. Znatelně nabobtnal i seznam barev a čalounění.

A konečně to nejzajímavější – Trojka se na začátku představí se čtyřmi zbrusu novými motory. Dvěma čtyřválci z Jedničky (320d – 120 kW, 340 Nm a 320i – 110 kW, 200 Nm) a dvěma zcela novými hořčíkovými šestiválci Valvetronic (325i – 160 kW, 250 Nm a 330i – 190 kW a 300 Nm). Maximální rychlosti činí 225, 219, neudána a el. omezených 250 km/h a stovka se objeví po 8,2, neudáno, 7,0 a 6,3 s. Standardní disky budou mít rozměry 16 – 18“.





reklamní sdělení:

… více o automobilech BMW se dozvíte na www.renocar.cz. Konkrétní ceny, technické specifikace, doplňkovou výbavu a zajímavou nabídku skladových vozů najdete na stránkách smluvního partnera BMW AG fa. RENOCAR BMW.

Ladislav Čermák
Diskuze (51)