Nové BMW řady 7 v salonech Renocar: Nikdy nebudete pochybovat, že jedete nejlepším luxusním vozem současnosti

Prezentace klienta
Hledání průkopnických inovací je hnací silou inženýrů BMW. Inovativní funkce BMW řady 7, jako je ovládání gesty, laserové světlomety nebo dálkově ovládané parkování jsou jen příkladem ohromujících novinek, kterých naleznete v novém BMW bezpočet.

„Před několika týdny jsem se osobně zúčastnil představení nového BMW řady 7 v Mnichově. S radostí a pocitem hrdosti mohu konstatovat, že automobilový vrchol značky BMW je znovu o velký kus výše. Nová sedmička přichází s takovými novinkami, které v žádné jiné luxusní limuzíně dosud nenajdete. Není pochyb, že se stane měřítkem moderního automobilového luxusu….“

Tak o novince hovoří MUDr. Miloš Vránek - spolumajitel a obchodní ředitel společnosti Renocar a doplňuje: „Věřím, že si naši klienti budou užívat každou vteřinu. Intenzivně pracují a ve svých životech dosáhli velkých úspěchů, proto bych si přál, aby se jim BMW řady 7 stalo místem, kde mohou relaxovat.“

Chcete se seznámit s inovacemi nového BMW řady 7? Zde jsme pro vás vybrali několik novinek.

bmw bmw

Laserové světlomety. Při jízdě na slabě osvětlených cestách můžete zapnout laserová světla a zvýšit tak dosah dálkových světel až na 600 metrů, tedy na dvojnásobnou vzdálenost.

Ovládání gesty. Můžeme vám ukázat něco unikátního? Ano. Existuje okolo šesti gest, která můžete provést jednoduchým pohybem ruky. A Vaše BMW na ně bude reagovat. Můžete tak ovládat hlasitost rádia nebi přijímat telefonické hovory.

Efektní i praktický zároveň je BMW klíč s displeji dálkově ovládaného parkování.

Toto vybavení je zcela unikátní v celém automobilovém odvětví. Není to pouze klíč. Je vybavený displejem, který zobrazuje důležité informace, jako je například dojezdová vzdálenost na palivo, které máte v nádrži. Po stisknutí tlačítka na klíči je BMW 7 schopné inteligentně zaparkovat a vyjet z parkovacího místa. Vyhnete se tak nepříjemnému soukání se do vozu a z vozu v těsných garážích.

Luxusní místo jako v první třídě na palubě transkontinentálního letadla- to je Executive Lounge.

Nejlepší místo pro odpočinek nebo kancelář? Sedadlo Executive Lounge v zadní části BMW řady 7. Poskytne vám díky širokým možnostem nastavení maximální komfort. V kombinaci s programem Vitality nabízí volitelnou funkci masírování a podnožku pro obzvláště pohodlnou relaxační polohu. Nikdy nebudete pochybovat, že jedete nejlepším luxusním vozem současnosti.

První vůz na světě s karbonovým jádrem karoserie Carbon Core.

Absolutně jedinečné, kabina pro cestující je vyrobena z karbonu. Díky tomu je BMW 7 nejlehčí a nejpevnější vůz ve srovnání s konkurencí. Ve srovnání s předchozí generací je tak až o 130 kg lehčí a to navzdory bohatší nabídce komfortních a bezpečnostních funkcí. Výsledkem je optimální kombinace jízdního komfortu, dynamiky a hospodárnosti. BMW tak kombinuje lehkou konstrukci s perfektními technologiemi, aby mohlo poskytnout radost z jízdy, která v segmentu luxusních vozů nemá konkurenci.

bmw bmw

„Zažijte vlastní pocit z nového BMW řady 7a zhodnoťte jej. Váš názor nás zajímá. Jsem přesvědčený o tom, že ať již budete na kterémkoli ze sedadel, vždy budete mít pocit náležité péče a luxusu. Nové BMW 7 je jiné než ostatní limuzíny v prémiovém segmentu. Pokud přijmete místo za volantem, pak zažijete nejpůvodnější ze všech pocitů ve voze BMW a tím je radost z jízdy“, uzavírá Miloš Vránek.

Nejvýznamnější automobilová novinka právě přijíždí. Nechte se pozvat k osobnímu vyzkoušení nového BMW řady 7 do salonů BMW Renocar do salonů Renocar v Praze Čestlicích a v Brně Slatině.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly