Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinka na Auto.cz: špionážní fotografie

Libor Zezulka
Diskuze (42)
Auto.cz se přidává do klubu nejvýznamnějších motoristických médií. Od dnešního dne vám budeme pravidelně přinášet špionážní fotografie auto novinek od Lehmann Photo Syndication.

Auto.cz se přidává do klubu nejvýznamnějších motoristických médií. Od dnešního dne vám totiž budeme kromě žhavých informací ze světa automobilů, prvních jízdních dojmů nebo oficiálních fotografií novinek přinášet i špionážní materiál. Na tajné spisy CIA se opravdu netěšte, na co se však těšit můžete, jsou špionážní fotografie připravovaných automobilů z dílny Lehmann Photo Syndication.

Toto sdružení dodává své snímky nejvýznamnějším světovým motoristickým médiím, mezi nimiž od dnešního dne nebude chybět Auto.cz. Pro vás, čtenáře Auto.cz, to znamená, že vám každý týden naservírujeme alespoň jednu, spíše však dvě a možná i tři fotografie připravovaných vozů, které ještě nikdo neměl spatřit. K tomu přidáme zajímavé informace, což znamená, že s Auto.cz budete vždycky o krok napřed.

Všechny zveřejněné články se špionážními fotografiemi kdykoliv naleznete v speciální špionážní sekci v rubrice NEWS. Na úvod zde máme několik zajímavých novinek.

Libor Zezulka
Diskuze (42)
18. 1. 2006 21:36
Re: nataceci svetlomety, NIGHT VISION
Dobrej horor, ta první dvě videa :yes:
18. 1. 2006 21:32
Re: nataceci svetlomety, NIGHT VISION
Doteď jsem si myslel, že umím česky :-) Klid... tohle mi dá zabrat víc než Rubikova kostka >:D P.S. Dík :yes:
18. 1. 2006 20:53
Re: nataceci svetlomety, NIGHT VISION
Hlásí mi to, že stránku nelze zobrazit. Teda nemám zapnutý noční vidění ;-) , ale to, hádám, u monitoru nepotřebuju.