Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinka: tapety aut pro váš mobil

Libor Zezulka
Diskuze (0)
Chcete tapetu svého oblíbeného auta na mobil? Potřebujete praktickou aplikaci pro řidiče? Žádný problém. Auto.cz má svou vlastní mobilní sekci, ve které najdete kompletní automobilový obsah.

Chcete tapetu svého oblíbeného auta na mobil? Potřebujete praktickou aplikaci pro řidiče? Žádný problém. Na Auto.cz jsme spustili mobilní sekci mobil.auto.cz, ve které najdete vše, co si váš mobil žádá. Takzvaných mobilních sekcí nebo příloh, ve kterých si mohou návštěvníci koupit mobilní zábavu (melodie, tapety, java hry atd.) se v poslední době vyrojily spousty. Často na nabídku her či melodií narazíte i tam, kde to vůbec nečekáte.

My na Auto.cz jsme chtěli svou mobilní sekci udělat už dávno, ale zároveň jsme nechtěli postupovat jako desítky jiných. Jsme automobilový server a nemáme v plánu zaplavit naše/vaše stránky něčím, co nemá s auto tématikou nic společného. Určitě se od nás nikdy nedočkáte obchodu s kosmetikou ani počítači. Z tohoto předpokladu nebo lépe řečeno našeho přesvědčení jsme vycházeli i při tvorbě mobilní sekce.

V první řadě vám nabídneme to, co vás může zajímat. Mám na mysli auto tapety z našich nejlepších fotografií, Java aplikace určené řidičům, závodní hry, auto zvuky a další. Teprve budete-li mít zájem, můžete si prohlédnout kompletní nabídku mobilního obsahu. Nebudete-li mít o mobilní obsah zájem, zlobit se na vás nebudeme, ale za sebe musím říci, že tapety automobilů i ze seriálu F1 stojí opravdu za to.

Tapety i auto zvuky stojí 30 Kč, což není na českém trhu špatná cena (spíše jedna z nejnižších), zvláště s přihlédnutím na velmi vysoké provize (50 %) operátorů z Premium SMS, pomocí kterých se veškerý obsah objednává. Java aplikace a hry stojí 50 - 79 Kč.

Libor Zezulka
Diskuze (0)