Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky od Milana Krále: Octavia Cabrio a CC

Ladislav Čermák
Diskuze (70)
Povzbuzen nadšeným ohlasem čtenářů Auto.cz, vyplodil Milan Král v krátké době dvě další studie karosářských variant nové Octavie

Další dvě pečlivě zpracované škodovky pro růžovou budoucnost nám přišly e-mailem od talentovaného slovenského výtvarníka. Protože předpokládáme, že vás zaujmou podobně, jako zaujaly nás, přinášíme Vám je a spolu s panem Králem se těšíme na vaše názory.

Narozdíl od podařené studie SUV tentokrát p. Král zkracoval - z celkové délky i rozvoru ubral několik desítek cm, zredukoval počet bezrámových dveří na 2 a nakonec čistě odřízl střechu a vytvořil vyváženou kombinaci vodorovných linií. Na vzniklý elegantní kabriolet pak ještě v druhém případě aplikoval obloukovou skládací pevnou střechu s čistě ukončeným bočním oknem. Coupé - cabriolet je zajímavý především tím, že střecha končí s ohledem na kompaktnější rozměry až poměrně daleko za osou zadního kola, zatímco u většiny již existujících CC je tomu naopak. Přejeme panu Králi, aby si jeho prací povšiml někdo ze škodovky, prospěch by z toho jistě měly obě strany!

Ladislav Čermák
Diskuze (70)
11. 3. 2005 19:15
Re: reakce
Jarda s Bertoňákem by si ho také nekoupili