Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový MG TF veřejně představen

Michal Otruba
Diskuze (10)
Návštěvníci víkendového 57. ročníku MG International Race Meeting měli možnost jako první spatřit sportovní roadster MG TF, vyrobený pod čínskou taktovkou.

Znovuvzkříšená značka MG, jejíž vozy opět vyjíždí z továrny Longbridge, poprvé veřejně ukázala nový sportovní roadster MG TF. Využila příležitosti 57. ročníku oslav MG Car Clubu, což bylo celosvětově největší setkání vozů MG, a představila veřejnosti svůj nový počin, který se má začít vyrábět koncem tohoto roku.

„Reakce veřejnosti na nový TF byla fantastická,“ říká ředitel prodeje a marketingu NAC MG Gary Hagen. „Tento vůz představuje čerstvý vánek do sektoru sportovních vozů na britském trhu a podle reakce na víkendové akci v Silverstonu, se může v Británii těšit na skvělé prodejní úspěchy. Zaměstnanci NAC MG byli o víkendu ochotni zodpovědět všechny dotazy o novém TF. Vůz podstoupil rozsáhlý re-inženýring a od předchozí generace se velmi liší.“

„Od začátku vývoje jsme chtěli produkovat vysoce žádaný sportovní automobil, který bude výkonný, zábavný a spolehlivý. To jsou nároky britského trhu a ten rozhodně nechceme zklamat,“ dodává Hagen.

Jsme zvědaví jak to s MG TF a s ambiciózními plány čínských vlastníků nakonec dopadne.

Michal Otruba
Diskuze (10)
Avatar - Falco
28. 6. 2007 22:26
Re: Čína - Spása britských automobilek?
Na mě to nenechává následky, narozdíl od tebe...
Avatar - Pekelná Micinka
28. 6. 2007 10:29
Re: Čína - Spása britských automobilek?
Ty radši taky ne!
Avatar - Falco
27. 6. 2007 22:29
Re: Čína - Spása britských automobilek?
"kvalita čínských výrobků, pokud se netlačí na co nejnižší cenu, může být srovnatelná a možná i lepší než u produktu z EU"
Už to nehul..
Avatar - da_b0mb
27. 6. 2007 17:27
Nakonec...
budu drzet palce...Je to MG,neni to kopie...uvidime jak na tom budou s kvalitou ale jelikoz je to ostrovni produkt,tak verim,ze stejne jako puvodni MG...Premejslel jsem o MG ZR...(mame doma Rover 25) ale nakonec jsem to zavrhnul. Ted zacnu premyslet znova ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
27. 6. 2007 15:45
Re: hm...
Já myslím, že nic. Stačí když udrží kvalitu a design bude evropský/britský. A taky podpora a servis, to je možná to nejtěžší.