Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový sedan Fiatu se představí ještě tento měsíc

Ondřej Chamilla
Diskuze (79)
Již za tři týdny se v rámci Motor Show v Istanbulu představí nový sedan Fiatu. Vůz se pak bude prodávat nejen v Turecku, ale rovněž v Evropě, Africe a na Středním východě.

Motor Show v Istanbulu bude probíhat od 22. do 31. května, a právě tam se představí nový sedan značky Fiat. Jedná se o zcela nový automobil, který byl od základu projektován jako sedan, tudíž nepůjde „jen“ o hatchback s jinou zádí.

Nový Fiat má nabízet výbornou kombinaci komfortu, prostoru, úspornosti a nových technologií. Design má být typicky italský. Kompaktní sedan pak má být vyráběn přímo v Turecku, v továrně firmy Tofaş, která se rovněž podílela na vývoji, v Burse, což je podle fiatu jedna z nejlepších automobilových továren světa oceněná zlatou medailí dle World Class Manufacturing.

Prodeje vozu začnou v říjnu v Turecku, přičemž později se automobil dostane i do dalších trhů Evropy, Afriky a Středního východu.

Ondřej Chamilla
Diskuze (79)
11. 5. 2015 12:41
Re: Konečne
Přede mnou si to obhajovat nemusíš ;-)
11. 5. 2015 12:40
Re: Konečne
Je to trouba (snad mu tohle lehce ironické označení nebude vadit ;-) ).
Avatar - Ja Prvni 123
10. 5. 2015 23:18
Re: To jsme to dopracovali,
No, Evropa chudne... akorat si to jeste uplne neuvedomuje.
Ale chudne jen relativne! Porad mame stesti, ze jsme se narodilli prave tady.
;-)
8. 5. 2015 08:52
Re: Konečne
Mal si pravdu >:D Akurát na odpadov sme to ešte nedotiahli. >:D
Avatar - Stejsn
8. 5. 2015 00:17
To jsme to dopracovali,
tradiční značky, které kdysi produkovaly špičková auta vysokých kategorií a závodní legendy, dneska tahají z bryndy jejich budgetové lowcost továrny typu Tofas, Dacia, VAZ apod... ;-\