Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Octavia Cup: V Mostě nakonec frčíme!

Martin Machala
Diskuze (8)
Už tento víkend začíná v Mostě seriál Octavia Cup. Budeme na startu!

Ještě tedy není úplně jisté, jestli zůstane jenom u této izolované mostecké zkušenosti, nebo se zúčastníme celého seriálu. Asi vám nemusím říkat, že bych strašně rád, vždyť příští závod se jede na rakouském Red Bull Ringu a seriál bude zakončen na legendárním Nürburgringu. V životě by mě nenapadlo, že bych se mohl svézt na těchto slavných tratích, navíc v závodním autě…

Tohle je ale ještě otevřené, v Mostě se však určitě uvidíme! Samozřejmě pokud o víkendu dorazíte, Octavia Cup ale rozhodně nebude jediným a asi ani tím nejhlavnějším lákadlem. Vždyť se do Mostu chystají i jezdci z prestižních šampionátů ADAC GT Masters, ADAC TCR Germany a GT4 Central European Cup. Už jsem o tom psal, ale zvuk a rychlost speciálů kategorie GT3 je prostě úžasný. O víkendu by navíc mělo být hezky, tak se na vás budu těšit!

Video se připravuje ...

Martin Machala
Diskuze (8)
29. 4. 2018 09:09
Re: Proc minula generace?
To ja prece dobre vim.
Ale vzhledem k tomu, ze cilem zavodu je mimo jine (no spis predevsim) prezentace auta/automobilky, prislo mi to srandovni :-)
27. 4. 2018 09:30
Re: Proc minula generace?
Jeden kryt na světlo lepší dvou ne? ;-)
Avatar - Dinar
27. 4. 2018 09:21
Re: Proc minula generace?
Když chceš znalecky rejpat, měl bys na to mít, tohle nejsou Květy.cz, takže, facelift neznamená novou generaci, současná generace je octavia III, na obrázku vidíš co? Octavii třetí generace. :-!
27. 4. 2018 09:00
Proc minula generace?
To se jako zavodi s auty minule generace?
Proc to nema ten novy “krasny” faceliftovany predek? :-!
Avatar - Dinar
27. 4. 2018 08:16
Tak jen,
hodně štěstí a užijte si to! :-) :yes: