Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Oficiální Video: Aston Martin DB9

Ladislav Čermák
Diskuze (6)
V krátkém prostřihu Vám představíme bonbónek - plnokrevníka pravého angického rodu. Tentokrát nechybějí ani pořádné jízdní záběry s prezentací akcelerace a krásným zvukem motoru!

Po Jamesi Bondovi si ušlechtilá gran turisma jménem Aston Martin zamilovaly celé generace benzínem načichlých entuziastů a při pohledu na sošné linie devátého potomka nejslavnější rodiny DB-x se jim ani nelze divit. Zřejmě je to v nenapodobitelném zvuku sportovně laděného dvanáctiválce, možná v dokonale zpracovaných detailech, snad v ležérnosti, s jakou se Aston vyhýbá všem spořivým a racionalizačním trendům a zachovává si svou takřka renesanční velkorysost. Anebo ve všem dohromady. Jisté je, že Aston Martin je jen jeden a doufáme, že po rozbouřeném moři trhu popluje co nejdále a bude se vyhýbat dnu, pokrytému zaniklými slavnými značkami.

Poznámka: Video je zpracováno ve videoformátu DIVX, který je nutné mít nainstalován ve vašem počítaci - bližší informace jsou v rubrice VIDEA.

Další zajímavá videa najdete ZDE.





komerční sdělení:

Výhodné nákupy pneumatik v e-obchodech

E-obchody vám dnes nabízejí dodání objednaných pneu do 24 hodin či přímo kompletní přezutí v partnerských pneuservisech. Při objednání kompletní

sady kol s disky montáž zdarma a samozřejmě velmi výhodné "internetové"

ceny. Jedním z nich je i úspěšný specializovaný obchod Pneuexpert.cz.

Ladislav Čermák
Diskuze (6)