Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Opel Corsa – Modernizovaná tvář

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Opel Corsa se půl roku po aktualizaci techniky představuje s novým designem předních partií.

Corsa prodělala retuše masky chladiče, kde se objevuje druhá chromovaná lišta, a k tomu výraznější grafiku předních projektorových světel. Přední nárazník nese širší středový otvor a nové mlhovky dostanou vertikálně orientované rámečky.

Zadní pohled odhaluje, že zde se žádné změny nekonají. Zůstávají zachovány všechny detaily, včetně rozdílné grafiky světel u tří- a pětidveřové verze.

Corsa OPC bude mít záď také nezměněnou, úpravy přední části karoserie kopírují změny na standardním provedení jen ve dvou detailech: maska chladiče dostane také dvojitou lištu (ovšem v barvě karoserie) a přední světla přejdou na novou grafiku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
8. 12. 2010 18:17
Re: světla
obávám se že xenony pro corsu D nebudou, je to zvláštní, ale na druhou stranu se není co divit, do corsy C se xenony daly objednat a kolik se jich prodalo? 20? zkuste najít třeba na sautu corsu s xenonama
8. 12. 2010 16:04
Re: světla
Adaptivní světla AFL jsou v nabídce pro Corsu i Merivu, ale místo xenonů jsou tam projektorové halogeny. Mimochodem i na světlech pro denní svícení je použita klasická žárovka...
8. 12. 2010 15:16
Re: světla
NEvidim duvod, proc by je nemeli nabizet. Podivej se do clanku o faceliftu, myslim, ze je tam o nich zminka, ze jsou.
8. 12. 2010 12:49
světla
Nevíte, bude mít i Corsa možnost xenonů AFL? Podle fotek a videií to vypadá,že ano...