Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Handycars znamená Program podpory handicapovaných řidičů

Vitek
Diskuze (0)
Dovozce Opelu zavádí program pro zdravotně postižené a jejich organizace, válečné veterány, charitu a další nazvaný Handycars.

Cílem projektu je komplexní podpora osob se zdravotním postižením – od prvotního poradenství při výběru vozu přes zařízení jeho přestavby na ruční řízení až po financování a pojištění. Vedle osob se zdravotním postižením je projekt určený také pro organizace pro zdravotně postižené, neziskové a charitativní organizace a také pro válečné veterány. Nabízí zvláštní cenové zvýhodnění na vozy Opel.

Koupi vozu může usnadnit i výhodný pětiletý spotřebitelský úvěr, který Opel připravil spolu se společností UCL. Při využití úvěru získává klient navíc CCS kartu na pohonné hmoty v hodnotě 5000 korun. Pojišťovna Wüstenrot nabízí také zvýhodněné pojištění.

Díky příznivé ceně a protisměrně otvírajícím se bočním dveřím se očekává velký zájem o model Meriva. Úpravcem vozů pro zdravotně postižené se stala společnost JP Servis, která má v tomto směru dlouholeté zkušenosti.

Klienti programu mají navíc přednost při objednávání do autorizovaných servisů Opel, diagnostický servis bez objednávání, dále vyzvednutí vozu u zákazníka do vzdálenosti 20 km, zdarma šestiletý asistenční program pro celou Evropu a samozřejmě i zvýhodněné ceny servisních prací i náhradních dílů. Do projektu Opel Handycars jsou zařazeni všichni dealeři sítě Opel C&S.

Vitek
Diskuze (0)