Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel nabízí pomoc po povodních

Jiří Štacha
Diskuze (0)
Společnost Opel C & S nabízí pomoc motoristům postiženým záplavami...

Společnost Opel C & S nabízí pomoc motoristům postiženým záplavami. Při zakoupení nového vozu Opel formou finančního leasingu poskytne společnost Opel C & S 15 % podporu na akontaci na vybrané modely Corsa, Astra, Zafira, Vectra, Omega, Combo, Vivaro a Movano. Nabídka platí do 15. září a základní podmínkou je potvrzení pojišťovny o zničení předchozího vozu majitele v důsledku ničivých záplav v ČR.

Společnost Opel C & S spolu s vybranými dealery dále nabízí pomoc majitelům vozů Opel postižených povodněmi. Pokud došlo vlivem záplav k poškození jejich automobilů, zaplatí společnost Opel C & S společně s vybranými dealery těmto motoristům dotaci 50% na veškeré náhradní díly Opel potřebné k opravě automobilu. Tato akce také platí do 15 září a podmínkou je dokumentace, že vůz byl skutečně zatopen (fotografie, pojistné hlášení a pod.), že k zatopení došlo v postižených oblastech ČR a také že ten, kdo dává vůz opravit, byl jeho majitelem i před záplavami.

Opel C & S se ovšem snaží pomáhat nejen motoristům. Pod sloganem „Opel pomáhá Čechám“ ve spolupráci s Opel Leasingem dlouhodobě zapůjčil společnosti ´Člověk v tísni´ 11 automobilů Movano, Combo a Zafira, jež budou v příštích měsících operovat v nejvíce postižených regionech.

Jiří Štacha
Diskuze (0)