BSAuto Praha: Opel Corsa OPC Nürburgring Edition v pražské prodejně

Prezentace klienta
Diskuze (0)
BSAuto je již dva roky po sobě nejúspěšnějším tuzemským prodejcem nových vozů Opel se zastoupením v Brně i Praze.

Společnost BSAuto vstoupila na český trh v roce 1996. Během svého více než 15letého působení si vybudovala vedoucí pozice v dealerských sítích značek, které zastupuje. Dnes zákazníkům nabízí nejen prodej nových automobilů Opel a Chevrolet, ale také autorizovaný servis značek Opel, Chevrolet a SAAB či služby vlastní BSAutopůjčovny s více jak 160 vozy v portfoliu.

V roce 2007 otevřelo BSAuto zastoupení také v hlavním městě Praze, kde si postupem času i tato pobočka vybojovala svojí pevnou pozici mezi konkurencí. Na adrese Za Opravnou 1, Praha 5 Motol (ulice Plzeňská) nabízí společnost BSAuto své služby novým i stávajícím zákazníkům.


Jednička na trhu

BSAuto se v posledních letech může pochlubit řadou ocenění, například za „Nejvyšší efektivitu prodeje vozů Opel v roce 2009 v ČR“, „Nejvyšší počet prodaných nových vozů Opel v roce 2010 a 2011“ či „Nejaktivnější dealer v oblasti poprodejních služeb“. V roce 2011 dokázalo BSAuto během Akce 24hodin Opel ve svých provozovnách v Brně a Praze prodat úctyhodný počet 154 nových opelů, což bylo ze všech dealerů nejvíce.

chevrolet opel saab ceskytrh chevrolet opel saab ceskytrh

BSAuto: Akční nabídka vozů

Je pro zákazníka výhodné nakupovat u jedničky na trhu? Samozřejmě! Pozice jedničky na trhu s sebou totiž logicky přináší řadu výhod. Kromě zkušenějších pracovníků servisu, jimž projde pod rukama více vozů, může takový dealer nabídnout větší nabídku skladových vozů, má široké portfolio předváděcích aut, vykupuje ojeté vozy a nabídne vám zajímavou výkupní cenu ojetého vozu při nákupu nového.

Novinkou roku 2012 je pro klienty tzv. Šeková knížka BSAuto, která je určena klientům se staršími vozy, kde zákazník nalezne například test tlumičů, seřízení světel, prohlídku před dovolenou aj. zcela zdarma. Dále šeková knížka nabízí cenově zvýhodněné úkony, jako je čištění klimatizace za 300 Kč, diagnostiku motoru za 99 Kč nebo slevu 50 % na olejovou náplň do motoru. I toto jsou výhody, které mohou zákazníci BSAuto čerpat.

chevrolet opel saab ceskytrh chevrolet opel saab ceskytrh


Co mají na showroomu?

BSAuto Praha má pro návštěvníky připraveno hned několik zajímavých a ojedinělých vozů. Fandy rychlých kol určitě zaujme Opel Corsa OPC Nürburgring Edition, jediný kousek z pětisetkusové série, který je k vidění v ČR. Snad aby zelenému ďáblíkovi nebylo smutno, dělá mu společnost další sportovní model z dílen OPC; konkrétně Insignia SportsTourer OPC.

BSAuto: Vozy k okamžitému odběru

Za pozornost stojí taktéž neobvyklé variace běžných modelů. Řeč je například o trojici Opelů Astra: jeden v nové mahagonové barvě, druhý s paketem OPC line a černě lakovanou střechou přímo z výroby a třetí ve stylovém provedení GTC a agregátem 1,6 Turbo. Zájemce o velký rodinný vůz jistě bude zajímat dlouho očekávaná Zafira Tourer nové generace, která je v současné době již skladem na pobočkách BSAuto.


Hybridní Ampera již brzy v BSAutu

Dalším lákadlem, které BSAuto připravuje pro první polovinu roku 2012, je prodej vozu Opel Ampera. Tento vůz bude pro Českou republiku nabízen výhradně na pobočkách BSAuto.

BSAuto jako prozatím jediný dealer v ČR získalo autorizaci pro prodej a servis tohoto modelu. Nový Opel Ampera je ojedinělý hybridní automobil, který díky inovativní koncepci hybridního pohonu nabídne dojezd až 550 km. Spalovacímu agregátu o objemu 1,4 litru (63 kW a 130 Nm) totiž sekunduje (nebo je to spíše naopak?) elektromotor s točivým momentem 370 Nm a s výkonem až 111 kW. Čistě na elektřinu lze ujet až 80 kilometrů.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly