Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel půjčí auto na třídenní test. Komukoli.

Ondřej Šuch
Diskuze (20)
Není to fáma. U každého dealera bude k dispozici testovací Corsa, Astra, Meriva a u některých i Combo Tour. Zájemce dostane smlouvu na třídenní pronájem a je jen na něm, kam se s autem vydá.

Není to fáma. U každého dealera bude k dispozici testovací Corsa, Astra, Meriva a u některých i Combo Tour. Zájemce dostane smlouvu na třídenní pronájem a je jen na něm, kam se s autem vydá.

Zákaznické testování probíhá ve čtyřiceti evropských zemích, připraveno je 37 000 testovacích vozů. Opel si reakce zákazníků na možnost masového testování svých vozů vyzkoušel už během únorové kampaně „Německo jezdí v Opelech“, do které bylo zařazeno na 10 000 testovacích vozů, přičemž v průběhu jediného měsíce se ke zkušebním jízdám zaregistrovalo na 60 000 řidičů.

Tříměsíční testování začíná 1. dubna. V České republice půjde zhruba o stovku vozů, pro SR bude k dispozici 35 vozů. U každého delera (kromě dvou, kteří se do akce nezapojili, bude čekat Corsa 1.2 Enjoy, Astry 1.6 Elegance, Meriva 1.6 Enjoy a Combo Tour 1.3 CDTI, přičemž všechny vozy mají klimatizaci. Opel předpokládá, že během tří měsíců proběhne asi 3500 třídenních testů.

Zájemce, pochopitelně s platnými doklady, podepíše smlouvu s konkrétním dealerem. Palivo během testu si vypůjčitel hradí sám, s vozem by běhemtestui nemělo být najeto více než 500 km. Auta budou samozřejmě pojištěna a během testu nabízí Opel i bezplatnou vizuální prohlídku hlídání a mytí testerova vlastního vozu.

A dealer zjistí u zákazníkova vozu nějaké nedostatky a zákazník si objedná jejich odstranění, může počítat s dvacetiprocentní slevou. A jako bonus je připravena nabídka volného výběru příslušenství Opel se slevou dokonce 25 procent,“ vysvětluje výhody spojené s kampaní „Velkolepé testovací jízdy Opel“ Roman Šubert.

Pro registraci k testování stačí kontaktovat kteréhokoli dealera značky Opel nebo využít telefonní info-linku. Další možností jsou internetové stránky www.opel.cz, resp. www.opel.sk. Centrálně vedený a průběžně vyhodnocovaný elektronický registrační systém umožní nejenom vzájemně optimalizovat „nabídku“ testovacích vozů a „poptávku“ zájemců o zkušební jízdy, ale dokáže i vyloučit pokusy o mnohonásobné registrace zákazníků, kteří by si prostě u různých dealerů pouze chtěli zapůjčovat další a další vozy na třídenní testování aniž by o ně měli jakýkoli hlubší zájem.

Ondřej Šuch
Diskuze (20)