Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Operativní leasing podle Mini: One za 7.259 Kč měsíčně

David Bureš
Diskuze (0)

Výhodou operativního leasingu jsou pro zákazníky např. nulové vedlejší náklady (vyjma paliva). Nově na ně láká také Mini.

Nabídka operativního leasingu pro soukromé osoby se v posledních měsících na českém trhu výrazně rozšířila. Se svojí troškou do mlýna nově přispělo i Mini. Základní model One nabízí prostřednictvím operativního leasingu za 5.999 korun měsíčně.

V uvedené ceně není zahrnutá daň z přidané hodnoty, včetně DPH Mini One prostřednictvím operativního leasingu přijde na 7.259 korun měsíčně. Za tuto cenu zákazník dostane hatchback s přeplňovaným tříválcem o výkonu 75 kW.

Ve srovnání s konkurenčním Audi je nabídka Mini cenově atraktivnější. Audi A1 Sportback s tříválcem 1.0 TFSI ultra (70 kW) je prostřednictvím operativního leasingu nabízeno za 7.899 korun měsíčně (včetně DPH). Za o něco nižší cenu než Mini One je pak možné pořídit též Volkswagen Golf s 1.2 TSI (81 kW). Měsíční částka za tento kompaktní hatchback činí 6.999 korun.

Smlouva nabízená Mini je postavena na 36 měsíců a kalkulována na nájezd 15.000 kilometrů ročně. Případné kilometry nad nebo pod tento limit se na konci trvání smlouvy finančně kompenzují. Součástí splátky je kompletní pojištění (povinné ručení, havarijní pojištění nebo pojištění skel), silniční daň, koncesionářský poplatek za rádio a pravidelný servis po dobu pěti let nebo do ujetí 50.000 kilometrů.

Nabídka operativního leasingu na Mini One je platná do odvolání, více detailů o nabídce se zájemci dozví u autorizovaných prodejců vozů Mini.

Vedle rozšíření nabídky o operativní leasing pro soukromníky je nedávnou novinkou Mini také nová generace třídveřového hot hatche s přídomkem John Cooper Works. Nové Mini 3D JCW je poháněno dvoulitrovým benzinovým čtyřválcem o výkonu 170 kW a stojí 796.900 korun.

David Bureš
Diskuze (0)