Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Osmiletý chlapec si v USA vyjel v autě na oběd. Prý měl hlad...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)
Osmiletý chlapec z amerického státu Ohio se rozhodl vyrazit autem do restaurace pro jídlo, neboť matka usnula a doma nenašel nic, čím by zahnal hlad.

Protože byl podnik dva kilometry daleko, půjčil si od rodičů klíčky od auta a naložil čtyřletou sestru na sedadlo spolujezdce. Když se místní policista divil, že hoch ani jednou nenaboural, dozvěděl se, že se naučil řídit na internetu.

Policista Jake Koehler místní televizi WKBN řekl, že chlapec musel na cestě zatočit doprava a projet čtyři světelné křižovatky. Podle svědků, které vyslechl, malý řidič dodržoval pravidla, zastavoval na červenou a nezpůsobil žádný problém. Když jej však místní viděli za volantem, okamžitě volali policii. "Zeptal jsem se ho, jak se naučil řídit. A on řekl, že se díval na instruktážní videa na YouTube," řekl Koehler.

Cesta k vytouženému cheesburgeru byla o to náročnější, že chlapcova rodina vlastní starší model vozu, který nemá posilovač řízení, a proto každé otočení volantu jej stálo hodně sil. Když dojel k výdejnímu okénku restaurace McDonald´s a sdělil svou objednávku, obsluha to prý nejprve považovala za vtip a hledala rodiče skryté na zadních sedadlech. Když je nenašla, počkala s dětmi na příjezd policisty.

Cheesburgeru se nakonec děti přeci jen dočkaly ještě před tím, než je Koehler vzal na stanici a zavolal nic netušící rodiče.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)
16. 4. 2017 00:49
Re: Normoš
takže 8-ročný to celkom dobre zvládol, dodržal predpisy, nikoho nenabural a tvoja reakcia je, že to treba zakazať. Logika? Keď je niekto "blbej", ako tomu zabrani nejaký zdrap papiera s hlavičkou zákon, aby narobil neplechu s autom?! A keď je niekto šikovný a rozumný, ako ten 8-ročný z príbehu, ako mu ten tvoj zákaz pomôže?
Avatar - JiRkA997CZ
14. 4. 2017 22:20
Re: Normoš
Něco podobnyho už tu je, takový ty plastový autíčka na autobaterku pro dvě děti. Díkybohu to nemůže na silnici. Každopádně je tu dost jedinců, které neměli pustit na silnici ani ve 20 letech. Do autoškol by měly přibýt psychotesty a pražáci + lidi, co maj BMW/Audi/Mercedes by měli dělat průběžně psychotesty taky. Jezdím pouze 200km trasy, ale těch prasat, vrahů který proklínám a málem hromadných bouraček vidím pravidelně víc než bych chtěl...
14. 4. 2017 21:05
Re: Bart
Zkrátka samostatné dítě.
Avatar - Wojta101
14. 4. 2017 17:26
Bart
Že by Bart Simpson?
14. 4. 2017 16:35
Re: Normoš
Osobně důvod vidím, protože když je někdo blbej a leze na vlak, trafo a pak ho to zabije tak nevím proč by měl mít možnost řídit auto a zabít i někoho jiného jak sebe. V případě, že by před tou možností musel projít IQ testem tak by to možná šlo