Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paccar Parts má nové distribuční centrum

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Paccar Parts otevřela ve městě Eindhoven nové moderní distribuční centrum.

Nové Paccar Parts centrum má rozlohu 26 000 m2, skladovací prostory pro 65 000 různých dílů pro nákladní vozidla a bude hrát důležitou roli při pokračujícím růstu společnosti DAF Trucks na evropském trhu.

Ze všech čtrnácti distribučních center společnosti Paccar Parts je nové centrum v Eindhovenu největší na celém světě a jeho výstavba si vyžádala investici přibližně 30 milionů eur. Důvodem pro stavbu tohoto centra bylo uvedení zcela nové generace vozidel DAF Euro 6, s nímž došlo k navýšení množství uskladněných dílů z 50 000 na více než 65 000.

Z nového distribučního centra jsou zajišťovány přímé dodávky náhradních dílů a příslušenství dealerům DAF v zemích, jako je například Nizozemsko, Německo, Belgie a Francie, a poskytuje také každodenní dodávky do ostatních evropských distribučních center v Leylandu (Velká Británie), Budapešti (Maďarsko), Madridu (Španělsko) a Moskvě (Rusko).

V Eindhovenu bylo dosaženo úrovně skladových zásob 98 %, což znamená, že téměř všechny díly pro nákladní vozidla DAF jsou dostupné přímo ve skladu. Aktuální spolehlivost dodání je 99,98 %, což se netýká pouze originálních dílů DAF, ale také rozsáhlé nabídky univerzálních dílů TRP pro nákladní vozidla, přívěsy a návěsy a dalšího dílenského spotřebního materiálu.

Pro rychlé dodání objednaných dílů využívá nové distribuční centrum společnosti Paccar Parts v Eindhovenu nejpokročilejší logistické systémy, včetně rádiové komunikace a hlasem ovládaných vyhledávacích systémů. Každý den je zde zpracováno více než 12 000 objednávek.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)