Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pár doplňků Lexus RX400h od Delta4x4

Roman Daněk
Diskuze (13)
Ladičská firma Delta4x4 připravila pro Lexus RX400h nový výfukový systém, přední nárazník a kola.

Modelová řada RX u Lexusu zastupuje vozy třídy SUV, po kterých je na celém světě stále vyšší poptávka. Navíc RX400h nabízí kombinovanou pohonnou jednotku, kde hlavní agregát, benzínový šestiválec, je doplněn elektromotorem. Ladičská společnost Delta4x4 sází na vysokou kvalitu svých úprav a na luxusní materiály, které zákazníkům nabízí.

Připravený paket úprav pro Lexus RX400 obsahuje kompletně přepracovaný výfukový systém, kde jsou nové katalyzátory a o pořádnou akustiku se starají sportovní tlumiče. Na masce je nový trubkový nárazník, na boku jsou širší prahové nadstavce a v blatnících jsou velká 20palcová kola z lehkých slitin s pneumatikami o rozměru 265/45 R20. Celý paket stojí 4 520 eur (cca 126 tis. Kč).

Roman Daněk
Diskuze (13)
Avatar - davy
16. 4. 2007 10:00
Re: podrobnosti
V zasade souhlasim. Na SUV je ram uplne k nicemu, co do prakticnosti. To auto do poradneho terenu stejne nemuze, takze ram ma jizdu v naletovych stromcich je o nicem. Plastovy ram ala opravdovy je jen estetickou zalezitosti a zalezi na vkusu majitele. Mne se osobne take nelibi,, jak je psano nize, to auto je esteticky ciste a tohle ho degraduje. Ale vkus mame kazdy jiny, takze mozna tohle nekde potkame:-)
Avatar - davy
14. 4. 2007 22:08
podrobnosti
Tento paket je ponekud starsiho data, k RX400 jsem jej v nabidce doatal v CR pred vice nez rokem. Co je ale prinosna informace, ze ten predni ram je z plastu a pouze pochromovany. Tim maji chodci vetsi sanci na preziti. Kamrad lita s vrtulnikem u zachranky a nejhorsi zraneni,vcetne smrtelnych chodcu je pry u aut s ramy. Resp.l jsou to tristive zlomeniny, ktere srustaji bud spatne nebo uz to nesroste skoro vubec a pry by je uplne zakazal. Je fakt, ze homologace bezne trubkove ramy asi tezko splnuji. Ale tenhle ano, jen vypada strasne:-)