Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2012: Autosalonová fotogalerie, den druhý

Aleš Jungmann
Diskuze (1)
Druhý novinářský den bývá klidnější než ten první a tak se lépe fotí i snáze prochází mezi automobilovými novinkami. Druhá ochutnávka pařížské atmosféry je zde.

I druhý den měli naši lidé v Paříži napilno. Kromě fotografií, opravdu velké spousty fotografií, vám stejně jako včera na konci dne přinášíme i dnes malý průřez tím nejzajímavějšími novinkami dnešního dne.

Zblízka jsme prozkoumali novinky na stánku McLarenu, přístupný byl však pouze MP-12C Spider. Martin Winterkorn si prohlížel Dacie (a my ho u toho natočili), alespoň zprostředkovaně se však do Sandera můžete posadit také.

Živé dojmy jsme přinesli i z Audi A3 Sportback, MINI Paceman nebo Lexusu LS 600h F Sport. Kdo by se chtěl o víkendu dívat spíše na videa, tomu nabízíme pohled na novou Mazdu 6 a modernizovaný model MX-5 nebo Renault Clio čtvrté generace.

Hned ráno jsme potěšili fandy automobilky Škoda zprávou o plánované smršti novinek: pro příští rok si mladoboleslavští naplánovali hned sedm nových modelů, verzí či modernizací.

Připravili jsme pro vás i autosalonovou přílohu, mapující všechny „živé“ články, které jsme z Paříže vyrobili. Poskytuje dobrý přehled o všech zajímavých novinkách, pokud by zde však nebylo zrovna to, co hledáte, vyzkoušejte naši sekci Paříž 2012. Zde se nachází novinky týkající se autosalonu v Paříži a to nejen z výstaviště, ale i ze dnů a týdnů předcházejících.

Aleš Jungmann
Diskuze (1)
Avatar - Ronault.
28. 9. 2012 21:07
Našli, moji rádcové?
Našli [odkaz] >:-[]
Když tak koukám na nové Clio, tak by mu možná o chlup více slušely užší lampy ze Zoe... [odkaz]